Forumdan Yararlanmak İçin Önce ForumDestek.NET'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.

Go Back   ForumDestek.NET Paylasim Platformu > IRC Sunucuları > Röportajlar

Röportajlar Irc / Web Dünyasının ve ForumDestek Ailesi İçinde Yer Alan Değerli ve Önemli İsimleriyle Yapılan Söyleşileri ve Röportajları Buradan Takip Edebilirsiniz.

BeYaZeNCy

ForumDestek.NET Paylasim Platformu sitesindeki Röportajlar - Irc / Web Dünyasının ve ForumDestek Ailesi İçinde Yer Alan Değerli ve Önemli İsimleriyle Yapılan Söyleşileri ve Röportajları Buradan Takip Edebilirsiniz. kategorisi altındaki BeYaZeNCy isimli konuyu görüntülemektesiniz.

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 09-05-2010, 05:44 AM   #1
Dark
•Özel Üye

Dark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

·ForumDestek.NET® Paylaşımda Sınır Yok!
Üye BiLgiLeri
Üye No: 118
Konular:
Rep Rütbeleri
Rep Puanı : 150
Rep Derecesi :
Dark has a spectacular aura aboutDark has a spectacular aura about
Teşekkür istatistik
Ettigi Tesekkür: 27
18 Mesajina 28 Tesekkür Aldi
AktifLik Seviye: 9 [♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 0 / 203
Güç: 34 / 1611
Deneyim: 15%
İletişim
Dark - MSN üzeri Mesaj gönder Dark isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Post BeYaZeNCy

Merhabalar Degerli Forumdestek.Net Uyeleri Roportaj/Soylesi Serimize IRC-d Shell Hosting ve Web Alanlarinda Basari Saglamiz ve Uzun Yillardir Bu Platformda Emek Sarfeden Arkadasimiz BeYaZeNCy ile Devam Ediyoruz Keyifli Seyirler...

Roportaj MuhabbetTR.NET Sunucusunda #Roportaj kanalinda Saat : 04:05' Yapilmistir.

<Dark> Selam, BeYaZeNCy iyi geceler
<BeYaZeNCy> selam, iyi geceler
<Dark> Kirmayip gecenin bu saatinde Roportaj teklifimizi red etmedigin icin tesekkur ederiz Forumdestek kullanicilari adina.
<BeYaZeNCy> Ben teşekkür ederim.
<BeYaZeNCy> sahurum bitti sorun yok :)
<Dark> Roportajimiza ilk olarak seni taniyarak baslayalim BeYaZeNCy kimdir bahsedermisiniz kendinizden?
<BeYaZeNCy> tabi
<BeYaZeNCy> adım Çağdaş, soyadımı genelde internette kullanmam prensip olarak. Ankara'lıyım, şuan için iş görüşmesine gittiğim yerlerden haber beklemekteyim yani kısacası işsizim :)
<Dark> Hayirlisi Olsun Cagdas.
<Dark> Uzun yillardir sanal platformda bir cok kategoride bulundun peki BeYaZeNCy ilk olarak sanal aleme neden oturu merak saldi?
<BeYaZeNCy> Öyle tabiki, herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için.
<BeYaZeNCy> 96 senesinde Ankara'nın Yenimahalle semtinde açılan chatline internet kafeye takılarak başladı.
<BeYaZeNCy> mirc ile ilk tanışmam internet kafede aLee nickli arkadaşımın yardımıyla oldu sonradan arkasından pek de iyi şeyler söylemedim işin açığı :)
<BeYaZeNCy> aşırı bağımlılık yapıyor.
<Dark> Hemfikiriz bu konuda Cagdas :)
<Dark> Girmis oldugunuz ilk IRC-sunucusu nedir? ve ilk nickinde BeYaZeNCy'mi?
<BeYaZeNCy> ilk sunucu mynet idi. ilk nickim Jumper ve BeYaZoLuM idi. Ikinci nick biraz kötü bir nickti sanırım ama o zaman takıldığımız ortam hiphop-rap tarzı bir ortamdı
<Dark> Peki BeYaZeNCy nereden geldi?
<BeYaZeNCy> Normali : Beyazzenci oluyor, fakat sonralardan değiştirip bu şekle getirdim daha orjinal olduğunu düşündüğüm için tabi ikisininde patenti ve lisansı bana ait :) şaka bir yana ilk başladığım zamanlardan beri iki şeklinide kullanıyorum bu nickin.
<BeYaZeNCy> Anlamını soracak olursanız : Birinci cevabım Beyaz zenci , Türk Rap manası. İkinci cevabım ise, Sır'dır :)
<Dark> :)
<Dark> Peki Cagdas Bircok yere bakiyorsun ve bu konuda basarilisinda hem IRC hem Web'ler hem Hosting acikcasi zor olan alanlar bu konuda kendine bir ekip kurmayi dusunuyormusun ?
<BeYaZeNCy> Yok işin açığı ekip kurmayı düşünmüyorum, hatta son zamanlar da internetten uzaklaşmanın yollarını arıyorum henüz doğru bir yol bulamadım ama azimliyim :)
<Dark> Anladim Cagdas, Forumdestek hakkinda dusuncelerin nelerdir? sence bir ilerleme katediyormu?
<BeYaZeNCy> Forumdestek, ciddi olarak ilk forum sitem diyebilirim, 3 kişinin: akşam 19.00 sıralarında bir bilgisayarın başına geçip, sabah 09.00 sıralarında kurulumun , eklentilerin ve gerekli editlemelerin bitmesiyle açılan bir forumdur. Irc ve web üzerine ağırlıklı olmasını istedim daha çok fakat ne kadar hedefime ulaşabildim tam kestiremiyorum ama genel olarak Forumdestek çok güzel bir şekilde ilerliyor, Google ile kanka gibi oldular :)
<Dark> Umarim iyi mertebelerde bulunur.
<Dark> Biraz Forum Uyeleri hakkinda konusalim, sence en caliskan Forumdestek calisani kim?
<BeYaZeNCy> ForumDestek.NET Top 10 Istatistiklerin de göründüğü gibi bence ;)
<Dark> Mantikli bir cevap :)
<Dark> Forumda en cok begendigin kategori hangisidir peki Cagdas?
<BeYaZeNCy> Ayırt edemiyorum desem abartmışmı olurum :)
<Dark> Mutlaka begenerek takip ettigin farkli bir kategori vardir
<BeYaZeNCy> Bilgisayar başında olduğum müddetçe her kategoriyi her başlığı çok kısa zamanlar içerisinde defalarca kontrol ederek vaktimi geçiriyorum :)
<Dark> Peki bakalim :)
<BeYaZeNCy> ve de bir insanın 2 çocuğu var, ona böyle bir soru gitse : En çok beğendiğin çocuğun hangisidir :) o da birini seçemez bence, benimde gerçek hislerim bunlar
<Dark> Anladim Cagdas guzel bir ornekleme ile acikladin gercekten.
<Dark> Birazda IRC dunyasi ile sorular sorayim sana.
<BeYaZeNCy> olur.
<Dark> Sence Turkiye'nin en basarili IRC-sunucusu hangisidir ve neden?
<BeYaZeNCy> Kimileri için zor olmayabilir ama benim bunu cevaplamam gerçekten zor, çünkü gündemi takip etmiyorum. Başarılı olarak gördüğüm pek yok aslında, artık Irc sunucuları sırf menfaat üzerine çalışıyorlar. Sunucu ismi söyleyemeyeceğim fakat dediğim gibi maddiyat olmuş herşey.
<BeYaZeNCy> Şöylede bir örnek verebilirim, Napolyon ile kanka olanların sunucuları başarılı sunucular arasında yer alıyor sanırım :)
<Dark> Peki IRC-sunucularinda basarili gordugun insanlar kimlerdir gerek IRC-d Coder gerekse Scripter yada Helper'lar kimlerdir?
<BeYaZeNCy> Dediğim gibi, gündemi takip etmiyorum :) ama coder arkadaşlarımızdan yaptıklarını bildiğimden dolayı: Sky-Dancer, toXic, McKruGer, wToprak ve nicklerini şuan hatırlayamadığım bir çok arkadaşlarımız var, kusuruma bakmasınlar.
<BeYaZeNCy> Help ile, ilk başladığım sıralar ilgilendim sadece sonrasında fazla ilgilenemedim Helper arkadaşlarımız hakkında bir bilgim yok, ama Help konusunda da çok başarılı arkadaşlarımızın olduğunun herkez farkında bence.
<Dark> Peki sence IRC'mi daha kazanc getiren bir sektor yoksa Web'mi?
<BeYaZeNCy> Tabiki web, yada web olmalı. Irc üzerinden kazanç getiren kişileri yadırgıyorum.
<Dark> Peki uzun zamandir Shell ve Hosting ile ilgileniyorsun Cagdas bu konuya bilincsizce girisim saglayan bir cok arkadas mevcut ne yazik ki senin tafsiyelerin ve onerilerin ne olabilir bu tur arkadaslara?
<Dark> Benim bir cok kez taniklik ettigim diyaloglar var sunucularda birileri cikip surekli bu sektoru met etmekte sencede bu boylemi?
<BeYaZeNCy> :) yadırganmak yada arkamdan konuşulsun istemem, kimseye nasihat etmeyim onun için, fakat dediğin gibi hosting işi artık IRC sunucusunda kanal açmak kadar kolaylaştı. Faaliyet belgesi bile almak artık bakkaldan peynir süt almak kadar basitleşti, bilemiyorum sonumuz ne olacak :) ama ben dediğim gibi internetten uzaklaşmanın yollarını aramaktayım, ve böyle bir soru sorduğun içinde belirtmek isterim, ForumDestek 'de asla şahsım yada hosting ile ilgili yapmış olduğum işleri dile getirmedim, getirmeyide düşünmüyorum.
<BeYaZeNCy> Bu arada benim bu saatte çenem fazla düştü sanırım, arkadaşlarımızı bu kadar uzun bir söyleşiden dolayı fazlamı yormuş olucaz :)
<Dark> Aksine bence keyif alinacaktir Forumdestek uyeleri adina zevkli bir soylesi olucagindan eminim.
<BeYaZeNCy> Inşallah ;)
<Dark> Fazla uzatmayalim o halde sizide daha fazla yormayayim ben son bir kac soru daha yonelteyim bitirelim.
<BeYaZeNCy> Tabi.
<Dark> Gelecege dair Internet uzerinde yapmis olacaginiz bir proje varmidir? "ForumDestek" adina?
<BeYaZeNCy> internet üzeri şuan için farklı bir projem yok, Hep Destek Tam Destek ForumDestek :) , ama biraz daha zaman geçince aklıma olan, belli sayılarda [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] amblemli '' Anahtarlık, Cd, Flash Disk ve Takvim'' yaptırmak istiyorum kullanıcılarımız için :) ama henüz erken.
<Dark> Guzel bir dusunce :)
<BeYaZeNCy> Şuan için düşünce gelecekte inşallah bir sorun yaşamayız da düşüncelerimi faaliyete geçirebilirim :)
<Dark> Peki son olarak forum uyelerimiz ile paylasmak istegininiz harici bir konu varmi ?
<BeYaZeNCy> Harici bir konu yok :) diğer konularıda zaten hep beraber paylaşıyoruz. Bizi yalnız bırakmayan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
<Dark> Guzel bir soylesi olmustur umarim Forumdestek uyeleri adina.
<BeYaZeNCy> Umarım arkadaşlarımız için olmuştur, benim için gayet güzeldi.
<Dark> Vakit ayirip ilgilendiginiz icin tesekkur ederim, iyi sabahlar basarilar dilerim.
<BeYaZeNCy> Ben teşekkür ederim Fırat, gayet keyifli geçti :) sıkıştırılmadığımada sevindim.
<BeYaZeNCy> Iyi sabahlar.
<BeYaZeNCy> Tüm arkadaşlarımızın Kadir Gecesinin Mübarek olmasını temenni ederim.
<Dark> Konu basligi altinda gelen sorulari cevaplarsin artik Cagdas :) ben sorabilceklerimi sordum :)

Dark Adlı Kişinin İmzası
âydINLığâ òfkÈdir kArânLik öLümün rÊñgîdîR , kUsAr vE kUtSar öLümü...!
Dark isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-05-2010, 11:07 AM   #2
Leqend
•Moderator

Leqend - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye BiLgiLeri
Üye No: 1107
Konular:
Rep Rütbeleri
Rep Puanı : 560
Rep Derecesi :
Leqend is a name known to allLeqend is a name known to allLeqend is a name known to allLeqend is a name known to allLeqend is a name known to allLeqend is a name known to all
Teşekkür istatistik
Ettigi Tesekkür: 35
89 Mesajina 110 Tesekkür Aldi
AktifLik Seviye: 23 [♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 57 / 570
Güç: 228 / 2438
Deneyim: 81%
İletişim
Standart Cevap: BeYaZeNcy

güzel olmuş,teşekkürler..! :)

Leqend Adlı Kişinin İmzası ''aşk sevgi ister, sevgi samimiyet ister, samimiyet zaman, zaman ölmekten beter...''

Estek Köstek Forum Destek

[Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...]
Leqend isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-05-2010, 05:52 PM   #3
GamSe
•Bayan Üye

GamSe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye BiLgiLeri
Üye No: 68
Konular:
Rep Rütbeleri
Rep Puanı : 2015
Rep Derecesi :
GamSe has a reputation beyond reputeGamSe has a reputation beyond reputeGamSe has a reputation beyond reputeGamSe has a reputation beyond reputeGamSe has a reputation beyond reputeGamSe has a reputation beyond reputeGamSe has a reputation beyond reputeGamSe has a reputation beyond reputeGamSe has a reputation beyond reputeGamSe has a reputation beyond reputeGamSe has a reputation beyond repute
Teşekkür istatistik
Ettigi Tesekkür: 395
304 Mesajina 401 Tesekkür Aldi
AktifLik Seviye: 31 [♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 76 / 767
Güç: 450 / 6088
Deneyim: 69%
İletişim
Standart Cevap: BeYaZeNCy

KeyifLi bir söyLeşi oLmuş :) BeYaZeNCy başarıLarının devamını diLerim .

GamSe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-05-2010, 08:06 PM   #4
dede

dede - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye BiLgiLeri
Üye No: 1091
Konular:
Rep Rütbeleri
Rep Puanı : 1825
Rep Derecesi :
dede has a brilliant futuredede has a brilliant futuredede has a brilliant futuredede has a brilliant futuredede has a brilliant futuredede has a brilliant futuredede has a brilliant futuredede has a brilliant futuredede has a brilliant futuredede has a brilliant futuredede has a brilliant future
Teşekkür istatistik
Ettigi Tesekkür: 22
124 Mesajina 363 Tesekkür Aldi
AktifLik Seviye: 15 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 36 / 360
Güç: 90 / 1554
Deneyim: 42%
İletişim

Güzel söyleşi:)

dede Adlı Kişinin İmzası [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...]
:f47:
dede isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-06-2010, 05:12 PM   #5
ufukiletisim06

ufukiletisim06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye BiLgiLeri
Üye No: 1186
Konular:
Rep Rütbeleri
Rep Puanı : 15
Rep Derecesi :
ufukiletisim06 is on a distinguished road
Teşekkür istatistik
Ettigi Tesekkür: 22
1 Mesajina 1 Tesekkür Aldi
AktifLik Seviye: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 0 / 40
Güç: 5 / 168
Deneyim: 62%
İletişim

başarılar

ufukiletisim06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-06-2010, 10:16 PM   #6
S3Da

S3Da - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye BiLgiLeri
Üye No: 67
Konular:
Rep Rütbeleri
Rep Puanı : 105
Rep Derecesi :
S3Da will become famous soon enoughS3Da will become famous soon enough
Teşekkür istatistik
Ettigi Tesekkür: 5
13 Mesajina 19 Tesekkür Aldi
AktifLik Seviye: 14 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 0 / 345
Güç: 83 / 2741
Deneyim: 81%
İletişim

Başarılarının devamını dilerim BeYaZeNCy. Güzel bir roportaj olmuş ikinizede tşkler.

S3Da Adlı Kişinin İmzası
Ömrüm
S3Da isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-16-2010, 01:44 AM   #7
SiyahKaR

SiyahKaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye BiLgiLeri
Üye No: 1197
Konular:
Rep Rütbeleri
Rep Puanı : 15
Rep Derecesi :
SiyahKaR is on a distinguished road
Teşekkür istatistik
Ettigi Tesekkür: 0
1 Mesajina 1 Tesekkür Aldi
AktifLik Seviye: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 0 / 2
Güç: 1 / 11
Deneyim: 10%
İletişim

Güzel bir robortaj seni tanıdıgıma sevindim cağdaş.

SiyahKaR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
beyazency, beyazzenci

Seçenekler
Stil