Forumdan Yararlanmak İçin Önce ForumDestek.NET'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
|
|||||||
| Sunuculardaki Son Gelişmeler Sunuculardaki Son Haberler , Değişiklikler , Dedikodular Hepsini Burada Paylaşabilirsiniz |
Büyük sunucularda saçma sapan açıklar bulup forumlara lanse etme anlayışıForumDestek.NET Paylasim Platformu sitesindeki Sunuculardaki Son Gelişmeler - Sunuculardaki Son Haberler , Değişiklikler , Dedikodular Hepsini Burada Paylaşabilirsiniz kategorisi altındaki Büyük sunucularda saçma sapan açıklar bulup forumlara lanse etme anlayışı isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
En sık takip ettiğim bölüm olan "sunucularda son gelişmeler" de özellikle son dönemlerde dikkatimi çeken bir konu var;
Başta mynet olmak üzere tüm büyük sunucu yönetimlerinde "saçma sapan açıklar bulup forumlara lanse etme" anlayışını sorgulamak istiyorum biraz Büyük sunucuların "adam gibi yönetici" bulamadıklarından yakınırsınız, sevgili arkadaşlarım; sadece sanal zevkinden dolayı sizlere hizmette bulunan kişileri ne kadar kusursuzlaştırabilirsiniz? Bu insanlara para mı ödeniyor? Diyorsunuz ki koskoca mynet, koskoca zurnanet, mircturk vs vs Bu tür sunucularda tek el yönetim yoktur, en üstten (root) başlayarak aşağılara doğru bir çok kademe söz konusudur Ve yinelemem gerekiyor ki hepsi sanal zevklerinden dolayı o mevkilerde bulunan kişilerdir Üst kademelerde kusursuzluğa yakınlık göze çarpabilir fakat alt kademelerin kontrolü düşündüğünüz kadar basit değil Kişiler küçük gurur meselelerini bile sorun edip hatalar yapabilirlerKaybedicekleri en fazla yetkidir, para aş iş vs değildir Bunu göze almak hiç zor değildir Dolayısıyla hataların oluşması bu kadar muhtemel hiyerarşilerde görülen her türlü aksaklığı forumlara lanse etmenin mantığını anlamakta zorluk çekiyorum, lütfen bölüme konu açarken irc dünyasını gerçekten etkileyebilen alanları tercih edelim (user tavsiyesi) |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
•Admin
![]()
Üye No: 2
|
Bilgilendirme için teşekkürler, umarım bazı vatandaşlarımızda bu konu etki yaratır.
![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |||||||||
![]()
Üye No: 1113
Rep Puanı : 15
Rep Derecesi :
![]() Ettigi Tesekkür: 71 1 Mesajina 1 Tesekkür Aldi ]Aktiflik: 0 / 192 |