Forumdan Yararlanmak İçin Önce ForumDestek.NET'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
|
|||||||
| Sunucu, Site Sahipleri & Yetkilileri Sunucu-Site Sahipleri & Yetkililer |
CooL_StyLeForumDestek.NET Paylasim Platformu sitesindeki Sunucu, Site Sahipleri & Yetkilileri - Sunucu-Site Sahipleri & Yetkililer kategorisi altındaki CooL_StyLe isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Rumuz/Nick : CooL_StyLe - BeYaZAsLaN
İsim : Fuat Demiralp Yaş : 24 Yaşadığım Şehir : Ankara Görev Aldığım Sunucular : Hiphoportami.com MycLup.Net Superdunya.Com netmirc.com ssohbet.net ozlemsohbet.gen.tr hiphopalemi.com Turkvip.Net İrc Hayatı Hakkında Bilgi : 1996 Yılında Başlayıp Bu zamana Kadar Geldik Kötü yada İyi Bişiler öğrendik . Başarılarım / İdeallerim : X Varsa Şuan Görev Aldığım Sunucu : SSohbet.NET Diğer Eklemek İstediklerim : X |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
19.11.2010
Üye No: 57
|
artiSt :) BaşarıLar diLiyorum ve diyorum ki : kimseLeri dinLeme kendi biLdiğini yap :) ozaman seni hiç kimse durduramaz:f10:
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Üye No: 294
|
Ozlem.Gen.Tr canimin ici :) Sohbeti yok :D
Hadi uyandir beni söyle gördügüm zamansiz bir düs mü? Hadi git, uzaklas, yokluguna inandir beni. Gerçekten yoruldum her buldugum yerde seni kaybetmekten. ©eSKi ToPRaK© Yazmaya Erinmeyesiniz Diye Bir Buton KoymusLar bi Tesekkur'u Cok Görme EMEĞE SAYGI LÜTFEN.. |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sitemizde Yenimisiniz ? | Yardım Konuları |