Forumdan Yararlanmak İçin Önce ForumDestek.NET'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
|
|||||||
| Sunucu, Site Sahipleri & Yetkilileri Sunucu-Site Sahipleri & Yetkililer |
deLi...ForumDestek.NET Paylasim Platformu sitesindeki Sunucu, Site Sahipleri & Yetkilileri - Sunucu-Site Sahipleri & Yetkililer kategorisi altındaki deLi... isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
SeLamLar.. ßen DeLiGeNnC / aLoNe_BoYSs / kup{a}pazl / `
İsmim Emrah. 24 Yaşındayım.. Ankara'da İkamet Etmekteyim. WebMakara.neT / Sohbetium.Com / TT-Chat.Com Sohbet PLotformları Sunucu Sahibiyim.. 6 Yıldır İRc Ortamları içerisindeyim. İlk Sunucum olan WebMakara.neT 'i 04.04.2008 YıLında Actım Ve Halen Aktiftir. Amaçlarım ; ßiraz GlobaL Düşüncelerim Vardır ßenim.. Kendimden Önce ßulundugum Ortamı düşünürüm.. ßu aLeme Ortama FaydaLı olmak için Yeni Projeler Üretir.. yada Üretebilmek için Öğrenmeye Öğretmeye Calısıyorum.. İRC denilince İnsanların Beynindeki pas tutmus düşünceleri kaldırabilmek için kafamı yormaktayım.. ßu düşüncede de Önüme geLen Tüm engelleri yenebilecek Deliliğe Sahibim.. Herkeze Hoş Forumlar Diliyorum.. DeLiGeNnC & DeRyA Konu DeLiGeNnC tarafından (05-21-2009 Saat 10:46 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Üye No: 45
|
Web İşinde Ustasın, IRC Hayatın ParLak Birlik Beraberlikle Gemiyi Yürütecez Yanındayım Her Zaman..
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Üye No: 3
|
Seni tanımak güzel Emrah umarım gönlünde yatan ideallerin hepsine kavuşursun başarılar dilerim...
![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||
![]()
Üye No: 33
Rep Puanı : 170
Rep Derecesi :
![]() ![]() Ettigi Tesekkür: 3 34 Mesajina 43 Tesekkür Aldi ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 309 |
Emrah Kardeşim Başarılarının Devamını Dilerim
[Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...][Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] |
|||||||||
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |