Forumdan Yararlanmak İçin Önce ForumDestek.NET'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.

Go Back   ForumDestek.NET Paylasim Platformu > IRC Sunucuları > Röportajlar

Röportajlar Irc / Web Dünyasının ve ForumDestek Ailesi İçinde Yer Alan Değerli ve Önemli İsimleriyle Yapılan Söyleşileri ve Röportajları Buradan Takip Edebilirsiniz.

EaSy

ForumDestek.NET Paylasim Platformu sitesindeki Röportajlar - Irc / Web Dünyasının ve ForumDestek Ailesi İçinde Yer Alan Değerli ve Önemli İsimleriyle Yapılan Söyleşileri ve Röportajları Buradan Takip Edebilirsiniz. kategorisi altındaki EaSy isimli konuyu görüntülemektesiniz.

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 09-03-2010, 04:25 AM   #1
Dark
•Özel Üye

Dark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

·ForumDestek.NET® Paylaşımda Sınır Yok!
Üye BiLgiLeri
Üye No: 118
Konular:
Rep Rütbeleri
Rep Puanı : 150
Rep Derecesi :
Dark has a spectacular aura aboutDark has a spectacular aura about
Teşekkür istatistik
Ettigi Tesekkür: 27
18 Mesajina 28 Tesekkür Aldi
AktifLik Seviye: 9 [♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 0 / 203
Güç: 34 / 1611
Deneyim: 15%
İletişim
Dark - MSN üzeri Mesaj gönder Dark isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Post EaSy

Merhabalar, degerli Forumdestek Uyeleri Roportaj/Soyesi Serimize ilk Olarak Buyuk Sunucularda Bulunup Basarili Bir Helper Olan EaSy ile Basliyoruz Keyifli Seyirler...

<Dark> Selam, EaSy ilk olarak ilk Soylesim olucak kabul ettigin icin tesekkur ederim.

<EaSy> Merhaba , Dark ben teşekkür ederim ilk söyleşi'ni benimle yapma teklifinde bulunduğun için.

<Dark> Kisaca kendinden bahsedermisin EaSy kimdir ?

<EaSy> Adım A.Berkehan RUZGAR , 20 yaşındayım
<EaSy> Normal hayattaki yaşamımdan dolayı ikamet ettiğim bir kaç yer var ama sanırım insanın ailesinin yanıdır asıl ikamet yeri :)
<EaSy> Onun içinde Hatay/Iskenderun'u gösterbilirim.
<EaSy> Okul için ise 2 senedir kazanıp'ta ben öğretmen felan olmam diyen biri var karşınızda..

<Dark> Ne isle mesgulsun EaSy, neler yaparsin gundelik yasantinda?

<EaSy> Hayatımın büyük bir bölümünü müzik ve futbol dolduruyor
<EaSy> Müzik tarz olarak Rap.. Nedenine gelince bana daha yatkın hızlı ve içimi dökebileceğim herşey mevcut
<EaSy> Ayrıca'da sanırım sesimin uyum sağladığı tek müzik dalı :)
<EaSy> Günlük zamanımın büyük bir dilimi doğal olarak pc' başında geçiyor
<EaSy> Pek uyumayı seven bir insan değilim ve malefef ceremesini fena halde çekiyorum şimdiden

<Dark> Bence guzel bir yasam tarzi disarda bos olaylar ile ugrasmaktan daha mantikli :)

<EaSy> Sanırım öyle :)
<EaSy> Benden çok şey alıp götürse'de halimden memnunum :)

<Dark> Hayat sartlari diyelim :)
<Dark> Rap muzik nereden girdi hayatina ve ne zamandan beri muzik yapiyorsun?

<EaSy> 9 sene kadar önce orta okul'a ilk geçtiğim sıralar internet cafe'de winamp'a girip buda neymiş diye tıklamamla değişti hayatım :)

<Dark> Guzel bir rastlanti olsa gerek senin adina :)

<EaSy> Ayrıca müzik hayatımda prof. olarak 3 senedir var.

<Dark> Calmis oldugun bir Calgi aleti varmi peki?

<EaSy> Fena halde darbuka ve def :) -eh tabi günümüz gencliğinin vazgeçilmezi gitar :)
<EaSy> Lakin en sevdiğim olay hayatımda başıma gelen en güzel şeylerden biri olan - Bateri -
<EaSy> Birde müzik alt yapılarından dolayı şu anda piyano öğreniyorum

<Dark> Ooo 10 parmaginda 10 Marifet diyelim, istersen sanal yasantin hakkinda biraz seni sıkıstirayim?

<EaSy> Sanal yaşantım aslında yaşıma göre çok eskilere bakıyor
<EaSy> Orta okula yeni geçtiğim sıralar yani sanırım 10 sene kadar önce
<EaSy> Bir akrabamın( benden yaşca epey büyük ) bak burda yabancı kızlar felan bi sürü demesiyle başladı
<EaSy> Bu ne felan filan derken bana nickini ve şifresini verdi al sen gir diye öğretti birde girmeyi :)

<Dark> Guzel bir nedenmis :))

<EaSy> Farklı bir dünyaydı benim gördüğüm ve piyasada olan şahsi düşüncem en iyi Chat yazılımı ( Paltalk )
<EaSy> Dünyanın her yerinden insan vardı ,
<EaSy> Her ülkenin ayrı kanalı ve her kanalın ayrı işleyişi
<EaSy> Ek bilgi olarak kanalda kamera açabiliyor ve mikrofonla konuşabiliyordunuz
<EaSy> Beni kendine çok bağlayan bir yerdi..
<EaSy> Orta okul sınavları nedeniyle bir ara vermek zorunda kaldım oraya
<EaSy> Sınavdan sonra geldiğimde gördüm ki herşey çok değişmiş başkalaşmıştı herkez.
<EaSy> Zaten bir süre sonrada paralı oldu girişler
<EaSy> Karar vermiştim paltalk artık olmayacaktı hayatımda ve boş geçireceğim zamanda bi hayli fazla olacaktı o nedenle.. Bende ailemi ikna edip İstanbul'a dayımın yanına yola koyuldum
<EaSy> Eve bir girdim konuşma şu şekilde - dayı bilgisayar var dimi
<EaSy> Dayımın tepkisi ; Ulan insan bi sarılır ne yapıyorsun dayıcım felan der :)
<EaSy> Tabi düşünceli yeğen (: Sarıldım ve -Dayı Bilgisayar hangi odada.. dedim :)
<EaSy> Geçtim bilgisayar başına 2 3 gün msn'de takıldım
<EaSy> Bir gün birşey takıldı gözüme masaüstünde kelebekli felan bi simge meraklıyım ya tıkladım bu ne diye :)
<EaSy> Birşey açıldı kelebek limon zurna felan filan yazıyor :) anlamıyorum tabi

<Dark> :))

<EaSy> İlk tepkim şu olmuştu :) Kelebek olsun ulan neymiş bu bakalım hem zarar gelmez Kelebek'lerden :))
<EaSy> Kelebek derken yanlış anlaşılmasın yada karıştırılmasın ( Kelebek.Org )

<Dark> Karıştırılmaz umarim :)
<Dark> Peki Help ile tanisman nasil oldu ve Neden Help?

<EaSy> Aslında tam zamanında oldu bu soru :)
<EaSy> Girdikten bi süre sonra tabi daha 14-15 yaşında olduğum için meraklıyım
<EaSy> #18+ diye bir kanala girdim :)
<EaSy> Ve o zamanın kullanıcı sayısı +1250 , 2000 arası kullanıcısı olan bi yerden bahs ediyoruz
<EaSy> Neyse uzatmayacağım online sürem gereğinden çok fazla olduğu için Sop'un bir tanesi özelime geldi
<EaSy> Bende tabi başbakan gibi karşıladım :) abicimler felanlar filanlar :)
<EaSy> Nickini kayıt ette sana kanalda (+) voice ekleyeyim dediği an koptum :)
<EaSy> Nasıl zıpladığımı şu an bile hatırlıyorum koltukta :)
<EaSy> Tabi ben voiceyi herkez artık beni tanıyacak , çok saygın olcam sanıyorum :)

<Dark> :))

<EaSy> Ama bir eksik vardı :S
<EaSy> Nick şifrelemek ne demekti ?
<EaSy> Bana nickservli birşeyler söylüyorlar ama tabi nerdee :)
<EaSy> Ömürümde nickserv mi gördüm duydum ki ben :)
<EaSy> Beceremedim zaten anlamamıştımda , çık nickten , ben şifrelerim dedi.. Tabi nickten çıkmak ve nick değiştirmek için her defasında script'i kapatan biriyim o zamanlar :)
<EaSy> Bu tuhaf terimler benim meraklılığımla birleşince ne olduğunu anlamadığım gizemli bir hal almaya başladı
<EaSy> Ve bir gün bir kullanıcının beni #help kanalına yönlendirmesiyle hayatım evrim geçirdi :)
<EaSy> Komut öğrenmek isterken kendimi #Helpegitim kanalında bulmuştum.
<EaSy> Tabi hiç birini anlamıyorum gelen ifadelerin ve soruların ..
<EaSy> Bot soruları soruyor ardından cevapları veriyordu.
<EaSy> Hepsini kayıt ettim not belgesine tek tek saatlerce
<EaSy> Ve tutup hepsini ezberledim.. Günler sonra farklı bir Berkehan vardı artık komutları ezberlemiş Berkehan :)
<EaSy> ama bir eksik vardı :) ben kanala slash işaretiyle cevap nasıl gönderilecek bilmiyordum :)
<EaSy> O yüzden hep slash'ın önüne nokta koyar gönderirdim ve tabiki haklı olarak bot cevabı kabul etmezdi :)

<Dark> Zor bir durum olsa gerek senin adina o zamanlar :)

<EaSy> Hemde nasıl :)
<EaSy> Sonralarda bir gün sabaha kadar botla oynadım ve birinciliğe geldim
<EaSy> Sabah sevinerek millete hava atıyorum kanallarda ben birinciyim botta felan diye
<EaSy> Bir girdik helpegitim kanalına bot'a !Top10 listelettik
<EaSy> Darman duman olmuştum tam 15 saat uğraştığım puanlar silinmiş..
<EaSy> Helperin bi tanesinin özeline gittim anlattım durumu sallamadı
<EaSy> Diğeri diğeri derken Helpsop'un özeli ve Helpfounder'in özeli

<Dark> Merak ettim sonucunu gercekten :)

<EaSy> Çok canımı sıkmıştı bu durum ve HelpFounderin boşver oyunu madem iyisin sınava gel sınav ol demesiyle heycandan elim ayağım titreye titreye gittim sınav kanalına :)
<EaSy> Günlerce yuttuğum komutların içinden basit sorular gelmişti zaten
<EaSy> Sanırım helper olmuştum artık hostumda HELPER yazıyordu ne fiyakam vardı sunucuda :)
<EaSy> herkeze hava atardım , bakın ben Helperim diye :)

<Dark> Eee o zamanlar herkez Helper olamiyordu tabi sartlar daha agir kurallar daha sertti.

<EaSy> Aynen öyle
<EaSy> Sonra bu sevinc çok sürmedi help'e gelen kullanıcının bi tanesinin bilmediğim yerden soru sormasıyla
<EaSy> Ve o anda diğer helperlerin away olması nedeniyle psikolojim bozulmak üzereydi :)
<EaSy> Cevabı veremiyordum ama bilmiyorum bu sorunun cevabını da diyemiyordum kullanıcıya
<EaSy> Rahat 10 dakika kadar beklettim kullanıcıyı o zamanlar dökümanlar felan'da yok sanalda böyle el altında hemence bulabileceğiniz
<EaSy> Helperlerden biri online oldu soruyu cevapladı gönderdi kullanıcıyı .. Bende kapattım pc'yi kendime saya saya
<EaSy> Bir kaç gün sonra tekrar girdim ve ben bırakıyorum helperliği dedim
<EaSy> Sonra benim gerçekten Help'i ve Helperliği sevmeme neden olan Equal ( Tarık )'in bana verdiği nasihatlerle
<EaSy> Benim için ikinci dönem ve azim başlamış oldu ve zor olan kısım benim bir eğitmenim olmadı bana komut öğretecek bir arkadaşım yada bir helpsop'um.
<EaSy> Gittim Kelebek'te helperken Zurna'nın helpcallows' kanalına eklettim kendimi..
<EaSy> Ordaki arkadaşların canını çıkatıyordum bir eğitmen gidiyordu diğer eğitmen geliyordu
<EaSy> Çok sürmedi temel konuların hepsini bitirmiş bir helper adayı vardı
<EaSy> Ben ne yapacaktım Zurna'da helper olmak ? Kelebek'te daha kaliteli helperliğe devam etmek
<EaSy> Kelebek'i seçtim- ( Hata yaptığımın geç farkına varsamda. )
<EaSy> Hata diyorum çünkü hiç gelişmeyen tek düze giden bir departmandı ve benim daha fazla öğrenmemi engelledi ve yerimde saydım o dönem..
<EaSy> Ben artık işte biliyorum felan sanıp havalara binmem yüzünden bi süre hiç gelişim gösteremedim
<EaSy> Sonra düşüncelerime değer verilmediğini anlayınca Zurna'ya tekrar döndüm
<EaSy> Kernel32 çok ağır ve sağlam bir sistem işletiyordu
<EaSy> Helperliği bırakın Helperadayı olmak bile çok meşakkatliydi
<EaSy> Zahmetli ve meziyetli..
<EaSy> Sonra gel zaman git zaman Kartal nicki arkadaşın açtığı
<EaSy> Help.gen.tr sayesindeTürkiye'deki şu an olan sağlam Helperlerle tanışma fırsatım oldu
<EaSy> Akabinde zaten Fromhell'in yanına Mircturk'e geçtim ve yerimden fazlasıyla mutluyum...
<EaSy> Kusura bakmayın uzatıp fazlaca başınızı da ağrıtmak istemem.

<Dark> Kesinlike hayir devam edelim lütfen..
<Dark> Sizce TR'nin en iyi HelpFounder'i kimdi?

<EaSy> Çalışmaya fırsatım olan isimler arasında
<EaSy> Kernel32 = Herşeyiyle gerçekten çok sağlam bir yönetici
<EaSy> Eh tabi sonuçta da yöneticilik iş yapma değil , iş yaptırma sanatırdır..
<EaSy> -
<EaSy> neXus = Hayalim'deki tek kişilik departman :)
<EaSy> -
<EaSy> Fromhell = Saygı , sevgi , tutku , bilgi , Help'e ve Helper'e nasıl davranılması gerekiyorsa.

<Dark> Fromhell ve digerleri konusunda ayni duygulara sahibiz bu kadroya Malthus'uda Ekleyebiliriz sanirim.

<EaSy> Fazlasıyla katılıyorum Hakan abi'ye zaten kötü diyebilecek birini tanımıyorum :)

<Dark> Peki IRC'in ve Ozellikle Help'in artik oldugu soylenmekte sencede bu boylemi?

<EaSy> Buna kısmen bir cevap verecek olursam.. Sadece çeşit fazlalaşıyor eskiden parmakla gösterebilecek kadar az girip çıkabileceğimiz mekan varken şimdi her taraf server oldu .. Hoop arkadaş ben RootAdmin olmak istiyorum diyen sunucu açıyor..
<EaSy> Buna karşı değilim , tabi canım çeşit fazla olsun , olmasın demiyorum ama suyunu çıkartacak kadarda çok değil..
<EaSy> Gelelim Help'e : Help düzeni için söyleyeceğim pek fazla birşey yok şu anda parmakla gösterebilecek kadar az sağlıklı departman var bunun nedenini de Departmana saygı duymayan sunucu yöneticilerine ve Help'in Helper'in işine çok karışılmasına bağlıyorum.
<EaSy> Şöyle söyleyeyim çok kaliteli helperler var piyasada lakin hepsini bir şekilde soğutmayı başarıyorlar ufak ufak..

<Dark> Ne Yazikki bu konuda basarililarda.
<Dark> Kisaca Bulundugun Departmanlarda Gelebildigin Mertebeleri bizimle paylasirmisin?

<EaSy> İşin tuhaf yanı da bu zaten.
<EaSy> O bottan günlerce kafa patlatan EaSy daha fazla kişiyle bilgisini paylaşmak Helperliği ve Help tutkusunu verebilmek için kafa patlatıyor şimdi.. Ki zaten Helperlik Ruh'u da bu değilmidir ..
<EaSy> -
<EaSy> Kelebek.Org HelpSop ( Eğitmen ) , Zurna.net HelpSecure ( Eğitmen ) , Mircturk Helper ( Eğitmen ) , Sohbet-Muhabbet.Net Helper ( Eğitmen ) , Soyle.net Helper , Trsohbet.com Helper

<EaSy> Çok fazla sunucu değiştirmeye her zaman karşı oldum.
<EaSy> Eğer mutluysanız kadronuzda bir yere bağımlı kalacaksınız ve kalmalısınızda .. Şevk uğruna insan müthiş hatalar yapabiliyor bazen.

<Dark> Guzel ve Onde Gelen Departmanlarda Ust mertebelerde ozellikle seninde bildigin uzre herkez helper olamiyor saymis oldugun sunucularin Departmanlarinda ve ozelikle Egitmenlik gercekten sabir ve bilgi gerektiren bir husus.

<EaSy> Evet üstümde emeği olan bir kaç kişinin son ürünü işte bu EaSy'de :) Cmd(SkyGod) - FromHell - Braveheart - Team - qarrulous - .. Ve şu an'a gelmemi sağlayan sayamadığım herkeze teşekkürlerimi borc bilirim..

<Dark> EaSy, bizimle paylasmak istegin farkli bir konu varmidir ozellikle Help adina?

<EaSy> Help adına değil'de genel olarak söyleyeceğim birşey var izninizle..
<EaSy> Benim gibi boş zamanlarınızda değil her zaman makina başında olursanız emin olun ilerde mutluluğu yakalamak için öyle çabalar sarf ediyorsunuz ki kaçan zamanını geri telafi etmesi o kadar zor oluyor ki ..
<EaSy> Bunun için arkadaşlarıma önemli karar dönemlerinizde sınav , yeni bir ilişki , ayrılık vs. sanala bağımlı kalmaktan çok çıkıp dolaşın , gezin , gerçek yaşantıdaki arkadaşlarınızla vakit geçirin.. Sarılın dokunun hissedin.. soyutlamayın kendinizi yaşamdan hiç bir zaman..
<EaSy> Sanal insanı rahatlatıyor lakin bir süre sonra bu bağımlılık acı vermeye başlıyor .. Örneğin ben su içmem , en azından gelmez benim aklıma su içmek hani gideyimde bi bardak su içeyim demem dilim damağım kurusa dahi gider ağzımı çalkalarım... saçma geliyor değil mi ? Sonuçta su hayattır ama doktorların söylediğine göre farklı yiyecek ve içeceklerden karşılıyormuşum bu zamana kadar ve eğer adam gibi su içmezsem sanırım yakında EaSy bi koma yaşayacak :) Bağımlılıklarınızı siz seçersiniz bunu unutmayın..

<Dark> Kesinlikle haklisin bence dikkat etmelisin kendine EaSy.. Help adina uzuluruz.
<Dark> Ayrıca EaSy, uzun ve zevki bir soylesi oldu benim adima vakit ayirip ilgilendigin icin tesekkur ederim.

<EaSy> Emin ol benim içinde öyle Dark.. Ben teşekkür ederim.. Tamamını veyahut bir kısmına ilgi gösterip sabırla okuyabilen arkadaşlar için umarım rahatsız etmeyecek sıkmayacak bir söyleşi olmuştur.. Bir yanlışımız olduysa sürç-ü lisan etti isek affola..

Dark Adlı Kişinin İmzası
âydINLığâ òfkÈdir kArânLik öLümün rÊñgîdîR , kUsAr vE kUtSar öLümü...!
Dark isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-03-2010, 04:34 AM   #2
EbuLLi
19.11.2010

EbuLLi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye BiLgiLeri
Üye No: 57
Konular:
Rep Rütbeleri
Rep Puanı : 4506
Rep Derecesi :
EbuLLi isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
Teşekkür istatistik
Ettigi Tesekkür: 340
551 Mesajina 840 Tesekkür Aldi
AktifLik Seviye: 41 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 306 / 1020
Güç: 924 / 8113
Deneyim: 81%
İletişim
EbuLLi - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart Cevap: EaSy

KeyifLi bir söyLeşi oLmuş tşkLer Dark :) EaSy başarıLar diLiyorum ..

EbuLLi Adlı Kişinin İmzası Benim Ayağımın Altı da Müsait Başımın Üstü de.. Nerede Duracağını Kendin Belirle...
EbuLLi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-03-2010, 12:36 PM   #3
Barış

Barış - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye BiLgiLeri
Üye No: 1078
Konular:
Rep Rütbeleri
Rep Puanı : 25
Rep Derecesi :
Barış is on a distinguished road
Teşekkür istatistik
Ettigi Tesekkür: 28
3 Mesajina 3 Tesekkür Aldi
AktifLik Seviye: 4 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 0 / 85
Güç: 10 / 369
Deneyim: 40%
İletişim

Güzel röportaj olmuş keyifle okudum :)

Barış Adlı Kişinin İmzası
Ve aşk `` k ö r ,, olmakmış
Senden başkasına

Barış isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-03-2010, 01:57 PM   #4
Kemalettin06

Kemalettin06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye BiLgiLeri
Üye No: 580
Konular:
Rep Rütbeleri
Rep Puanı : 20
Rep Derecesi :
Kemalettin06 is on a distinguished road
Teşekkür istatistik
Ettigi Tesekkür: 10
2 Mesajina 2 Tesekkür Aldi
AktifLik Seviye: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 0 / 21
Güç: 3 / 139
Deneyim: 86%
İletişim

Böyle keyifli söyleşiler sonuna kadar okunmalı, tebrikler.

Kemalettin06 Adlı Kişinin İmzası [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...]
Kemalettin06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-03-2010, 08:36 PM   #5
BeYaZeNCy
•Admin

BeYaZeNCy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye BiLgiLeri
Üye No: 2
Konular:
Rep Rütbeleri
Rep Puanı : 3175
Rep Derecesi :
BeYaZeNCy has a reputation beyond reputeBeYaZeNCy has a reputation beyond reputeBeYaZeNCy has a reputation beyond reputeBeYaZeNCy has a reputation beyond reputeBeYaZeNCy has a reputation beyond reputeBeYaZeNCy has a reputation beyond reputeBeYaZeNCy has a reputation beyond reputeBeYaZeNCy has a reputation beyond reputeBeYaZeNCy has a reputation beyond reputeBeYaZeNCy has a reputation beyond reputeBeYaZeNCy has a reputation beyond repute
Teşekkür istatistik
Ettigi Tesekkür: 476
452 Mesajina 647 Tesekkür Aldi
AktifLik Seviye: 34 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 167 / 837
Güç: 557 / 6700
Deneyim: 49%
İletişim
BeYaZeNCy - İCQ üzeri Mesaj gönder BeYaZeNCy - MSN üzeri Mesaj gönder BeYaZeNCy - YAHOO üzeri Mesaj gönder

Hoş bir söyleşi olmuş, EaSy başarılarının devamını dilerim.

BeYaZeNCy Adlı Kişinin İmzası www.forumdestek.net
BeYaZeNCy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-03-2010, 10:56 PM   #6
GamSe
•Bayan Üye

GamSe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye BiLgiLeri
Üye No: 68
Konular:
Rep Rütbeleri
Rep Puanı : 2015
Rep Derecesi :
GamSe has a reputation beyond reputeGamSe has a reputation beyond reputeGamSe has a reputation beyond reputeGamSe has a reputation beyond reputeGamSe has a reputation beyond reputeGamSe has a reputation beyond reputeGamSe has a reputation beyond reputeGamSe has a reputation beyond reputeGamSe has a reputation beyond reputeGamSe has a reputation beyond reputeGamSe has a reputation beyond repute
Teşekkür istatistik
Ettigi Tesekkür: 395
304 Mesajina 401 Tesekkür Aldi
AktifLik Seviye: 31 [♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 76 / 767
Güç: 450 / 6088
Deneyim: 69%
İletişim

Harika bir söyLeşi olmuş:)EaSy başarıLarının devamını diLerim.

GamSe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
röportaj

Seçenekler
Stil