Forumdan Yararlanmak İçin Önce ForumDestek.NET'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
|
|||||||
| Sunucu, Site Sahipleri & Yetkilileri Sunucu-Site Sahipleri & Yetkililer |
>> ExeL <<ForumDestek.NET Paylasim Platformu sitesindeki Sunucu, Site Sahipleri & Yetkilileri - Sunucu-Site Sahipleri & Yetkililer kategorisi altındaki >> ExeL << isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Rumuz/Nick : ExeL , Mehmet , HatayLi
İsim : Mehmet Yaş : 21 Yaşadığım Şehir : Hatay/Antakya Görev Aldığım Sunucular : Yönetiminden Keyif Duydugum Sunucular ; TRmIRC.Gen.TR & KaranlikHayal.Com & Webmakara.NET İrc Hayatı Hakkında Bilgi : IRC Hayatıma, Gülünç Gelecek ama 11 Yaşında İken Bilgisiz Bir Şekılde Mynet IRC Sunucusunda Başladım.. Tanıstıgım Bazı Abilerimden Edindiğim Bilgi ile yoluma devam ettim Mynet.Com'da Bana Emegi Geçen ve Sanal Alemi Bırakmıs olan NaTSuKa (Fatih) Abime Sonsuz Teşekkürlerimi iletmek istiyorum.. Başarılarım / İdeallerim : KaranlikHayal.COM Benim iken Gerçekten Dostlarımdan Oluşan Yönetim Kadromla 1 Ay İçinde 30 User Görmüştük. Her Ne Kadar Ayrı Kalsamda Bir Türlü Kopamadıgım TRmIRC.Gen.TR'de 10 Ay Gibi Uzun Bir Süredir Bulunuyorum. Emek Verdim, Karşılıgını Almadan Bırakmam! Varsa Şuan Görev Aldığım Sunucu : IRC.TRmIRC.Gen.TR ( Root Admin ) Diğer Eklemek İstediklerim : IRC Ölmez, IRC Tutkudur! :f48: Daha Önce Konu Açmıştım ama Güncellemek istedim. :m06: Konu ExeL tarafından (02-21-2010 Saat 01:53 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Üye No: 294
|
BasariLar diLeriz ;) Dogru iRc öLmüor ama insani öLdürtüorLa r:D
Hadi uyandir beni söyle gördügüm zamansiz bir düs mü? Hadi git, uzaklas, yokluguna inandir beni. Gerçekten yoruldum her buldugum yerde seni kaybetmekten. ©eSKi ToPRaK© Yazmaya Erinmeyesiniz Diye Bir Buton KoymusLar bi Tesekkur'u Cok Görme EMEĞE SAYGI LÜTFEN.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
19.11.2010
Üye No: 57
|
başarıLar diLiyorum..
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Üye No: 45
|
Forever TRmIRC !
|
|
|
|
|
|
#6 | |||||||||
![]()
Üye No: 296
Rep Puanı : 455
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ettigi Tesekkür: 54 64 Mesajina 89 Tesekkür Aldi ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 69 / 696 |
herkeS gibi ßasarıLar diLiyOrm vs vs (:
Böyle Kahbedir Dünya..:l02: |
|||||||||
|
|
|
|
|
#7 |
|
19.11.2010
Üye No: 57