Forumdan Yararlanmak İçin Önce ForumDestek.NET'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
|
|||||||
| Önerileriniz , Şikayetleriniz & Duyurular Her türlü önerinizi ,şikayetinizi ve duyuruları iletebilirsiniz. |
Forum saatiForumDestek.NET Paylasim Platformu sitesindeki Önerileriniz , Şikayetleriniz & Duyurular - Her türlü önerinizi ,şikayetinizi ve duyuruları iletebilirsiniz. kategorisi altındaki Forum saati isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Forumda emeği geçen herkese çok tşk ediyorum vede rica ediyorum saati normale çevirimisiniz ? ((:
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
•Admin
Üye No: 1
|
Öncelikle teşekkürler , saat 3,4 gün önce ayarlandı ama ayarlanmadan önce üye olan arkadaşlarda aktif olmadı. Bu yüzden şu yolu izliyerek saat ayarınızı yapabilirsiniz. Profiliniz > Ayarlar & Özellikler > Seçenekleri düzenle > Zaman Dilimi: (GTM +2:00) Kaliningrad, South Africa seçeneğini işaretleyip değişiklikleri kaydet deyiniz. ;)
|
|
|
|
|
|
#3 | |||||||||
![]()
Üye No: 917
Rep Puanı : 55
Rep Derecesi :
![]() Ettigi Tesekkür: 10 8 Mesajina 9 Tesekkür Aldi ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 98 |
Aslında bu yönetim panelinden ayarlanır. Bir de yaz saati uygulaması pasif ise +3 seçmeniz gerekecektir.
"Ağlamak zor değil, ama son kapıdan çıkmak çok zor olacak." (B.Berge) Bilişim - İletişim - Web Danışmanlık - Satranç Eğitim - Fotoğrafçılık - Hayata Dair |
|||||||||
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |