Forumdan Yararlanmak İçin Önce ForumDestek.NET'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
|
|||||||
| Önerileriniz , Şikayetleriniz & Duyurular Her türlü önerinizi ,şikayetinizi ve duyuruları iletebilirsiniz. |
Foruma fotoğraf eklemekForumDestek.NET Paylasim Platformu sitesindeki Önerileriniz , Şikayetleriniz & Duyurular - Her türlü önerinizi ,şikayetinizi ve duyuruları iletebilirsiniz. kategorisi altındaki Foruma fotoğraf eklemek isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Bu işlem için bir tane resim upload sitesi buluyoruz ben "[Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...]" sitesini tercih ettim, sizin bildiğiniz başka upload siteleri var ise oraları da kullanabilirsiniz. Imageshack ı tercih etmemin sebebi resimlerinizi uzun bir süre saklayabilmemiz (bir yıl olmalı), üyelik gerektirmemesi ve resimleri eklerken artı özelliklerinin bulunması.
Şimdi gelelim resmimizi forumumuza nasıl ekleyeceğiz: Kullanmakta olduğumuz web browser ımıza [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...]adresine giriyoruz. Buradan ***8220;göster/choose***8221; diyoruz ve karşımıza açılan pencereden forumuza eklemek istediğimiz resim dosyamızı gösterip ***8220;aç/open***8220; diyoruz, dosya yolumuzu ekledik. Son olarak ***8220;host it***8221; diyoruz. Biraz bekledikten sonra (internet bağlantı hızınıza göre bir süre beklemeniz gerekmektedir) site bize yeni bir sayfa açıyor, forumumuza yazabilmemiz için gerekli internet adresini veriyor.Bu adreslerden hangileri nasıl bir görüntü sağladığını resimlerle anlatsam daha iyi olacak. [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] --"gözat/choose" ye tıklayıp yüklemek istediğiniz resmi seçin ve "Host it!" butonuna tıklayın-- [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] 500Kb boyutunda bir resmi göndermek için ortalama bekleme süresi aşağıdaki gibidir; 56K(Dialup) = Ortalama 5 Dakika 128K(KabloNet) = Ortalama 2 Dakika 30 Saniye 256K(ADSL) = Ortalama 1 Dakika 20 saniye 512K(ADSL) = Ortalama 35 Saniye 1024K(ADSL) = Ortalama 17 Saniye 2048K(ADSL) = Otalama 7 Saniye Not! Resminiz üzerinde ayarlamalar yapmak için; "[Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...]" önerilir. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |||||||||
![]()
Üye No: 69
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi :
![]() Ettigi Tesekkür: 0 5 Mesajina 10 Tesekkür Aldi ]Aktiflik: 0 / 34 |
Cool_Style'e Tesekkur Edip Bir sey daha eklemek istiyorum, cunku genelde bu cok sorulur ve yapilamaz diye gözlemliyorum siteye eklemek/gostermek icin de ekleyecegimiz kod: [IMG]'dir.
Örn: [img]www.imageshack.us [/img] ' Bâkdâ îbrét âl yeré düsén yâprâga, O'da Tépédén Bâkârdî Tôprâgâ!.. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Üye No: 478
|
Çektiğiniz ekran görüntülerinin kalitesini bozmak istemiyorsanız daima yüksek çözünürlüğü destekleyen PNG formatını kullanınız, bu da benden olsun :) Ayrıca yakında bizzat kendim tarafından bir resim upload sitesi yapılacaktır. Şu an scripti tamamlıyorum :)
:m05: [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] :m05: |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Üye No: 845
|
teşekkürler :) ekledim
|
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||
![]()
Üye No: 917
Rep Puanı : 55
Rep Derecesi :
![]() Ettigi Tesekkür: 10 8 Mesajina 9 Tesekkür Aldi ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 98 |
Günümüzde bir sürü web browseri kullanılmaktadır. Yani web tarayıcısı. Sitenin tüm tarayıcılarda ve tarayıcının farklı sürümlerinde aynı görünümde olması resim uzantılarına bağlıdır. Bu nedenle .jpg ve .gif uzantılı olarak resim eklemeyi tavsiye ederim. .png uzantılı resimler daha çok çok küçük resimler için kullanılır.
"Ağlamak zor değil, ama son kapıdan çıkmak çok zor olacak." (B.Berge) Bilişim - İletişim - Web Danışmanlık - Satranç Eğitim - Fotoğrafçılık - Hayata Dair |
|||||||||
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| foruma fotoğraf ekleme, foruma resim ekleme, fotoğraf paylaş, resim paylaş |
| Seçenekler | |
| Stil | |