Forumdan Yararlanmak İçin Önce ForumDestek.NET'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
|
|||||||
| Önerileriniz , Şikayetleriniz & Duyurular Her türlü önerinizi ,şikayetinizi ve duyuruları iletebilirsiniz. |
ForumDestek.NET Forum kullanim kurallariForumDestek.NET Paylasim Platformu sitesindeki Önerileriniz , Şikayetleriniz & Duyurular - Her türlü önerinizi ,şikayetinizi ve duyuruları iletebilirsiniz. kategorisi altındaki ForumDestek.NET Forum kullanim kurallari isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
|||||||||||||||||||||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
FORUMDESTEK ANA MADDESI / DEGIŞTIRILEMEZ :
Madde-1 : FORUMDESTEK.NET tarafsız bir forumdur ve hiçbir IRC sunucusuna bağlı değildir. Madde-2 : FORUMDESTEK.NET yönetim gizliliğinde olan hiçbir konuda üyelere veya başka bir oluşuma hesap vermek zorunda değildir Madde-3 : FORUMDESTEK.NET ana maddeler ile yönetim oluşturan bir forumdur. Yönetim işlem yaparken bu maddeleri göstererek işlem yapmak zorundadır. Madde-4 : FORUMDESTEK.NET kuralları kesinlikle ortak fikirler ile değiştirilir. Kişisel olarak hiçkimse forum kurallarını değiştiremez, silemez veya yeni kural ekleyemez. Forum kuralları sadece üst yönetim'in ortak kararı sonucu değiştirilebilir. Madde-5 : FORUMDESTEK.NET üyelerinden gelen her türlü soruna veya soruya saygı ve ahlak kurallarına uygun olarak cevap vermek zorundadır. ÜYE KURALLARI: Madde-1 : FORUMDESTEK.NET'e üye olan kullanıcılar, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırlar. Madde-2 : FORUMDESTEK.NET Din ve mezhep ayrımı yapan, ırkçılık yapan , Türkiye Cumhuriyeti Kanunları ve Anayasası hakkında Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK hakkında ileri geri konuşan kullanıcılar; diğer kullanıcıların haklarına, özgürlüklerine ve düşüncelerine saldırıda bulunan kullanıcılar forumdan uzaklaştırılacaklardır. Madde-3 : FORUMDESTEK.NET kullanıcıları, forumun bir başka üyesini rahatsız edemez, tahrik ve rencide edici, kişiliklerine hakaret eden davranışlarda bulunamaz. Madde-4 : FORUMDESTEK.NET kullanıcıları, profil bilgilerine, imzasına, avatarına, üye resmine, profl resmine ahlak dışı mesajlar yazamaz, resimler koyamaz Madde-5 : FORUMDESTEK.NET kullanıcıları, forumdan üyeliklerini sildirme talebinde bulunamaz. Madde-6 : FORUMDESTEK.NET kullanıcıları, bir başka kullanıcının kendisini rahatsız etmesi durumunda banlama talebinde bulunamaz, sadece şikayette bulunabilir Madde-7 : FORUMDESTEK.NET kullanıcıları, Özel Mesaj ile rahatsız edilmesi durumunda konuyu yöneticilere bildirmekle yükümlüdür. Bildirmemesi halinde yönetim sorumluluk kabul etmez Madde-8 : FORUMDESTEK.NET kullanıcılarının, özel problemlerinde yönetim aracı görevi görmez. Madde-9 : FORUMDESTEK.NET kullanıcıları, forumun ahlakını bozacak davranışlarda bulunamaz. Madde-10: FORUMDESTEK.NET kullanıcıları, forum üzerinde veya forum yönetimi üzerinde hak iddia edemezler. Madde-11: FORUMDESTEK.NET kullanıcıları, yöneticileri tehdit edemez, ağır ithamlarda bulunamaz, saygısızılık yapamaz. KONU KURALLARI: Madde-1 : FORUMDESTEK.NET kullanıcıları, kişisel problemlerini konu başlığı açarak değil, forumun PM sistemini kullanarak çözmelidir. Madde-2 : FORUMDESTEK.NET kullanıcılarının, konu başlıklarında diyaloglar halinde post atması kurallara aykırıdır. Madde-3 : FORUMDESTEK.NET kullanıcıları, forumda yeni bir başlık açmadan bölümün kurallarını mutlaka okumuş sayılacaksınız ve açtığınız başlık bölüm kurallarına göre değerlendirilecektir. Madde-4 : FORUMDESTEK.NET kullanıcıları, forumda yeni bir başlık oluştururken üsluba, içeriğe, ahlak'a uygun olup olmadığı hakkında bilgi sahibi olmaldır. Madde-5 : FORUMDESTEK.NET kullanıcıları, oluşturdukları konularda argo kelimelere dikkat etmelidir. Konunun başlığında +18 veya [argo] belirtse bile açık bir biçimde argo kelimeler yazamaz. Madde-6 : FORUMDESTEK.NET kullanıcıları, forum konularında yorum yaparken rencide ve tahrik edici davranışlarda bulunamaz, konu başlığını açan veya konuya yorum yapan başka bir üyenin mesajına saygısızlık yapıp seviyesini düşüremez. Madde-7 : FORUMDESTEK.NET kullanıcıları, konu hakkında iddia'da bulunurken gerçek kaynak ve delilleri göstermek zorundadır. Madde-8 : FORUMDESTEK.NET kullanıcıları, forum da açtıkları bir konuyu birden fazla oluşturamaz. Madde-9 : FORUMDESTEK.NET kullanıcıları, başlık oluştururken veya konuya mesaj yazarken Türk dili ve yazım kurallarına dikkat etmek zorundadır. Madde-10: FORUMDESTEK.NET kullanıcıları, konu başlıklarında veya konu mesajlarında siyasi ve din'i yazılarınızda kesinlikle dikkatli olmak zorundasınız Madde-11: FORUMDESTEK.NET kullanıcıları, konu ile alakalı mesajlar yazmak zorundadır. Konu dışı mesajlar yazarak konuyu dağıtmamalıdır. Not-1 : [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] yonetimi olarak ozel mesaj'lara karismamaktayiz. Bu kisi'nin kendisini ilgilendiren durumlardir. Bu durumda yapmaniz gereken islem ise, asagida ki gibidir; [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] girip, kullanici adini yazmaniz gerekmektedir ve ardindan, engellediginiz kullanici, sizinle hic bir turlu irtibat kuramayacaktir. Mesajlarinida gormemis olacaksiniz. [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] ![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| forumdestek.net forum kullanim kurallari |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sitemizde Yenimisiniz ? | Yardım Konuları |