Forumdan Yararlanmak İçin Önce ForumDestek.NET'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
|
|||||||
| ForumDestek Ailesi ForumDestek Ailesi |
Forumdestek'in KaranLık adamını tanımaya ne dersiniz ?ForumDestek.NET Paylasim Platformu sitesindeki ForumDestek Ailesi - ForumDestek Ailesi kategorisi altındaki Forumdestek'in KaranLık adamını tanımaya ne dersiniz ? isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
<EbuLLi> seLam Dark
<Dark> Aleykum Selam, EbuLLi <EbuLLi> önceLikle gerçek adını öğrene biLirmiyiz ? ve neden bu nicki kuLLandığını ? <Dark> Adim Firat, bu nick'i kullanmamim sebebi karanligi sevmemden kayanaklaniyor <EbuLLi> kaç yaşındasın,nereLisin ve medeni durumun ? <Dark> 24 yasindayim, aslen Erzurum'luyum Ankara'da ikâmet etmekteyim, bekârim. <EbuLLi> sevgiLin var mı ? :) <Dark> Hayir uzun bir suredir boylesi bir etkilesim icersinde degilim daha cok is hayatim ile mesgul oldugum icin pek fazla vakit ayirabilecegim bir insan yok. Bu konuda kendimden cok karsi cinsi dusunuyorum surekli ihmal edildigini dusunen bir insan olsun istemiyorum hayatimda. Sanirim biraz uzun bir aciklama oldu :) <EbuLLi> açıkcası sadece hayır demeni bekLiyordum :) <EbuLLi> mesLeğini öğrenebiLirmiyiz ? <Dark> Aslina bakarsan bir cok meslegim var ben sadece ikisini size soyleyeyim ilk meslegim ; Satis Danismanligi 3 sene bu meslek uzeri calistim digeri, Unlu Mamuller Imalathanesinde Poğaca Borek Ustasiyim 7 senedir bu meslegi yapiyorum. <EbuLLi> bana aLman pastası yapcaktın sözün var unutma :) <Dark> Yapariz mevsimi degil henuz :) <EbuLLi> tamam :) <EbuLLi> ForumDestek'e üyeLiğiniz nasıL başLadı ? <Dark> Aslina bakarsan "Web" adinda acilan Explorer programini bile acmayi pek sevmem daha cok IRC-d Help ile ilgileniyorum. <Dark> ForumDestek ile tanismam Domain sahibi olan BeyaZeNCy'nin olmasi sebebi ile oldu. <Dark> Ondan sonrasi geldi zaten <EbuLLi> Hangi takımLısın ? <Dark> Fenerbahce :) <EbuLLi> :) <EbuLLi> Bize biraz kendini anLatır mısın ? <Dark> Tabi, yerine gore aksi huysuz, kimi zaman karamsar nadirde olsa :) genelde sempatik ve mutevazi oldugum dusuncesindeyim kisiler arasinda karakterlere gore hareket ederim samimi oldugum insan ile bir cokseyi paylasirim "maddi/manevi" pek asik suratli bir insan degilim en azindan kendi dusuncem bunlar genelde pc ve internet ile ugrasirim bu konuda sanirim asosyal diye nitelendirilmekteyim bir cok insan tarafindan <EbuLLi> uykun oLduğu zamanı çıkar geri kaLan zamanında çok eğLenceLi birisin :) <Dark> Tesekkur ederim :) <EbuLLi> rica ederim :) <EbuLLi> zamanını nasıl değerlendiriyorsun ? HobiLerin nedir ? <Dark> Buyuk bir kismi bildigin uzre calismakla geciyor bana kanal sure ne yazik ki gunde sadece 5-6 saat genelde Internet ile ilgileniyorum. Hafta sonu tatilimde gezer tozarim. <Dark> Hobi konusunda sanirim IRC'nin disinda "SEVEREK" yapmis oldugum farkli birsey yok :) <EbuLLi> Başka hobin yok mu ? meseLa kediLeri sevmek gibi :) <Dark> Sevgi bir hobi degildir daha cok ihtiyactir sevgide 2 turludur ya seversin ya sevilirsin her ikiside mesakkatli duygular belli bir sureden sonra ne yazik ki monotonlasiyor daha cok sevgi yerini eziyete birakiyor. :) <EbuLLi> Ben kedi derken başka birşeyi ima etmiştim ama neyse :) güzeL cevaptı <EbuLLi> Gelecek iLe pLanLarın neLerdir ? <Dark> Gelecege dair plan yapmam gunu ve ani yasarim :) Gelecegi Beseri varliklar olarak ne kadar gorebiliriz ki? Sonucunda hayal kirikligida olabilir bunun icin gelecegi pek fazla dusunmem o an ne yapmam gerekiyor ne karar almam gerekiyorsa onu alirim her hangi bir pismanlik duymam sartlar onu gerektirmistir oyle yapmisimdir. :) <EbuLLi> pLan program yapmaman konusunda sana hep özenmişimdir :) Sanırım bir nevi itiraf gibi oLdu :) <Dark> :) <EbuLLi> En beğendiğiniz çaLışkan dediğiniz Forumdestek üyesi kimdir ? <Dark> Bu konuda Sen ve BeyaZeNCy'i cok asiri bir derecede gayretli goruyorum tabi diger arkadaslarda ilgileniyor fakat sizin kadar degil bende dahil :) <EbuLLi> ELimden geLeni yapmaya çaLışıyorum :) <EbuLLi> En sabırLı üye ? <Dark> Bu soruna soru ile cevap versem sacma olmaz sanirim, Hangi konuda sabirli? <Dark> Ama gordugum kadari ile BeyaZeNCy'i ornek verebilirim. Sivil yasantisindada sanal hayatindada sabirli ve basarili birisidir. <EbuLLi> Her konuda.Forumun sıkı takipcisiyim :) meseLa arada sataşmaLar oLuyor yada başka sorunLar yaşanıyor <EbuLLi> Ben cevap verene kadar sen cevapLadın biLe :) <EbuLLi> Diğer sorumuza geçeLim :) <EbuLLi> En sevdiğiniz üye kimdir ? Neden ? <Dark> Bu konuda En diye nitelendirmeyim sevdigim ve gercekten deger verdigim kisi(leri) sayayim oncelik sirasi ile; BeyaZeNCy,EbuLLi,Nteresan, <Dark> BeyaZeNCy ozellikle bir cok konuda eksik olmasin yardimi dokunmustur onun yeri cok ayiridir <Dark> Nteresan, Ufuk Belkide sanal hayatimda tanidigim en matrak adamdir cokta severim <Dark> Senide anlatayim mi? :) <EbuLLi> anLatmanı bekLiyorum :) <Dark> Genelde bi takim hususlari sana anlatmisimdir (bu kisim biraz ozel yasantimi icerdigi icin pek fazla detaya inmeyecegim) hos bir insansin deger veren arkadas canlisi bir insansin <EbuLLi> Değer görüyorsam değer veririm :) Güvendiğim kişiLerden birisin. <Dark> Tesekkur ederim :) <EbuLLi> Rica ederim :) <EbuLLi> Formumuzda en beğendiğiniz böLüm ? <Dark> Kendi Bolumum olan "IRC SUNUCULARI" Basligi altindaki tum bolumler diyebilirim ozellikle " HELP DUNYASI" <EbuLLi> Forumdan 3 kişi seç ve hakLarında yorum yap ? <EbuLLi> :) <Dark> Her hangi biri hakkinda elestiri yapmam gereksiz polemikler dogurabilir bunun yerine " En sevdiğiniz üye kimdir ? Neden ? " sorunun cevabini yineleyebilirim :) <EbuLLi> tamam öyLe oLsun :) <EbuLLi> Sevdiğiniz sanatcı ve sarkı nedir ? <Dark> Yerli ; Pentagram - Sonsuz <Dark> Yabanci ; Metallica - Turn The Page <Dark> Ozellikle hayrani oldugum bir sanatci yok. <Dark> Metal ve Rock muzik yapan bir cok sanatciyi severim <EbuLLi> Karşı cinste önem verdiğiniz şeyLer neler ve ilişkinizde ne ararsınız ? <Dark> Karsi cinste bir ozellik aramak biraz sacma olur bence, herseyden once karakteri oturmus kendini bilir kisi olsun kâfi, <Dark> Karsi Cinste Goresellige onem verirmisin diyecek olursaniz, her insan gorsel ogelere onem verir <Dark> Tabi karakter ve dusuncelerde onemlidir fakat gorsel olarak begenmedigin bir insanla her ne olursa olsun bir iliski yurutemezsin. <Dark> nasil bir iliskin olsun sorusuna gelince ; pek fazla otarite manyagi bir insan degilim kiskanmam kiskanmasinida istemem :) haricinde birsey aramam. <EbuLLi> Kıskanmayan insanı buLmak zor değiL mi ? :) <Dark> ben kiskanmiyorum :) <EbuLLi> Kıskanmayan bayan yoktur :) <Dark> Bilemem artik mukadderat neyi gosterirse artik kismet :) <EbuLLi> Evet kısmet :) Rabbim gönLüne göre versin. <Dark> Amin <EbuLLi> Sizi en çok kızdıran şey nedir ? SinirLi misiniz ? <Dark> Yook aksine cok asiri derece sakinimdir ne olursa olsun :) <Dark> On yargili davranip hesap soran tiplere cok sinirlenirim <EbuLLi> Elinizde bir sihirLi deynek oLsa ne yapardınız ? <Dark> Guiza'nin Galatasaray'a transfer olmasini saglardim :D <EbuLLi> Bence sen O deyneği Fenerbahçeden gitmesi için kuLLan :) <Dark> Bende onu dile getirdim zaten :) <EbuLLi> Gönderecek başka takım buLamadın mı ? :) inşaLLah başınıza kalır :) <Dark> Saglik olsun zaten oynatilmiyor :) <EbuLLi> Sana deynek verende hatta :) <EbuLLi> En son ne için ağLadın ? <Dark> Aglamayi pek sevmem oylesi bir aliskanligim yok zaten. <Dark> Elbetteki her insanin agladigi konular vardir fakat bu insanin kendisinde kalmasi nedenlerdir. <EbuLLi> Hayata karşı bir söz söyLeme hakkın oLsa ne söyLerdin ? <Dark> Selam Nbr? :) <Dark> Sorgulamayi pek sevmem, isyanci bir insan degilim bunun icin bir cevap veremeyecegim bu soruna :) <EbuLLi> :) oke <EbuLLi> Sana verebiLcek en güzeL hediye nedir ? <Dark> Maddiyata pek onem vermem en ufak bir hediyenin bile manen degeri yuksektir benim icin. <Dark> illede ne diyeceksen <Dark> Son model bir Cep telefonu olabilir ( Nokia 97) :)) <EbuLLi> güzeL bir seçim :) Nokia N8 de güzeL <Dark> :) <EbuLLi> FedakarLık sana göre nedir ? Kimler için FedakarLık yaparsın ? <Dark> Bu sartlara gore degisir tabiki sevdigim arkadaslarim icin elimden geleni yaparim elebette <EbuLLi> SON SÖZ***8217;ün yada söylemek istedigin birsey varmi ? <Dark> Sevdigim bir soz var onu yazayim ; En basit yalanları gözümün içine bakarak söyleyen aptallar tanıdım,inandığımı sandılar... Bense onların kuş kadar akılları ve cahil cesaretlerine hayrandım. <Dark> Bunun haricinde soyleyecegim birsey yok Soylesi icin tesekkur ederim, iyi sabahlar. <EbuLLi> Bu güzeL röportaj için bende teşekkür ederim,iyi sabahLar.. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |||||||||
|
•Moderator
Üye No: 1107
Rep Puanı : 560
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ettigi Tesekkür: 35 89 Mesajina 110 Tesekkür Aldi ]Aktiflik: 57 / 570 |
güzel olmş teşekkürler...
![]() Estek Köstek Forum Destek [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] |
|||||||||
|
|
|
|
|
#3 |
|
•Admin
![]()
Üye No: 2
|
Fırat, güzel bir söyleşi olmuş ;) hadi hayırlısı olsun.
![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||
![]()
Üye No: 1091
Rep Puanı : 1825
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ettigi Tesekkür: 22 124 Mesajina 363 Tesekkür Aldi ![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 36 / 360 |
Güzel bir söyleşi
[Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] :f47: [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] |
|||||||||
|
|
|
|
|
#5 | |||||||||
![]()
Üye No: 1078
Rep Puanı : 25
Rep Derecesi :
![]() Ettigi Tesekkür: 28 3 Mesajina 3 Tesekkür Aldi ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 85 |
Güzel bir söyleşi olmuş EbuLLi ;)
Ve aşk `` k ö r ,, olmakmış Senden başkasına |
|||||||||
|
|
|
|
|
#6 | |||||||||
![]()
Üye No: 580
Rep Puanı : 20
Rep Derecesi :
![]() Ettigi Tesekkür: 10 2 Mesajina 2 Tesekkür Aldi ]Aktiflik: 0 / 21 |
Başarılarınızın devamını dilerim
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||
![]()
Üye No: 67
Rep Puanı : 105
Rep Derecesi :
![]() ![]() Ettigi Tesekkür: 5 13 Mesajina 19 Tesekkür Aldi ![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 345 |
Güzel bir sohbet olmuş. Teşekkürler..
Ömrüm ![]() |
|||||||||
|
|
|
|
|
#8 | |||||||||
![]()
Üye No: 1314
Rep Puanı : 15
Rep Derecesi :
![]() Ettigi Tesekkür: 0 1 Mesajina 1 Tesekkür Aldi ]Aktiflik: 0 / 2 |
Güzel bir söyleşi olmuş iki tarafında emeğine sağlık.
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#9 |
|
***8226;IRCd Coder
Üye No: 35
|
Ben nerdeyim Ayıptr Sorması :)) bende seni sevmiim Fırat Hıhhh :)))
Bir Senin Dilinin ' Seni Seviyorum' una, .En Zinde Haliyle, Hoş geldin Diyebilir Gônlûm .. ßy eXeLaNCe |
|
|
|
|
|
#10 |
|
19.11.2010
Üye No: 57
|
O zamanLar sen askerdeydin :)
|