Forumdan Yararlanmak İçin Önce ForumDestek.NET'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
|
|||||||
| Önerileriniz , Şikayetleriniz & Duyurular Her türlü önerinizi ,şikayetinizi ve duyuruları iletebilirsiniz. |
İhbar & ŞikayetForumDestek.NET Paylasim Platformu sitesindeki Önerileriniz , Şikayetleriniz & Duyurular - Her türlü önerinizi ,şikayetinizi ve duyuruları iletebilirsiniz. kategorisi altındaki İhbar & Şikayet isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Bölümde görmüş olduğunuz; * Reklam içeren mesajları, * Küfür ve hakaret içeren mesajları, * Farklı forum adresi yazanları, * Kırık Linkleri, * Foruma aykırı konu açanları linkleriyle beraber buraya bildiriniz.... [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...][Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
|
#2 | |||||||||
![]()
Üye No: 39
Rep Puanı : 90
Rep Derecesi :
![]() Ettigi Tesekkür: 33 15 Mesajina 16 Tesekkür Aldi ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 135 |
Forumla ilgili Öneri Görüş Ve İstekleri ßir ßaşlık konu altından Takip Etmek tek konu Altından İlerlemek daha doğru olmaz mı ? Farklı faklı konu Acılmasını engellemiş ve Daha düzenli olmasını saglamıs oluruz ?
DeLiGeNnC & DeRyA |
|||||||||
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Üye No: 45
|
CooL_StyLe Sanırım Sözüm Ağır Geldi O Yüzdenmi Post'umu Sildin? Admin İsen Başarıların İdealler'in Olmalı, Yoksa Ben Sana Admin Demem.. Bu Yaptıgın Son Derece Ayıp Bir Daha Uğramayacam Okßy~
Konu ExeL tarafından (06-15-2009 Saat 12:12 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
•Admin
![]()
Üye No: 2
|
DeLiGeNnC fikirlerin ve önerilerin için tşk ederim, en kısa sürede gerçekleşecek olan konulara deyinmişsin ama sadece biraz daha zaman geçmesini bekliyoruz.
EkSeL hemen karar vermemeni yapılan bir hata yada yanlışlık varsa düzeltilecektir, PM olarakda yazdım sana. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Üye No: 45
|
Okudum Beklemekteyim, Profil'ine MSN Adresimi Yazdım..
|
|
|
|
|
|
#6 | |||||||||
|
Uzaklaştırılmış Üye
Üye No: 116
Rep Puanı : 55
Rep Derecesi :
![]() Ettigi Tesekkür: 45 7 Mesajina 9 Tesekkür Aldi ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 78 |
Neden yazdığım mesajlar siliniyor üyeliğim geçici olarak yasaklanıyor neden???
Mantıklı bir açıklama istiyorum. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Üye No: 3
|
Kişileri rahatsız edici mesajlar gönderdiğiniz için mesajlarınız silinmiş ve üyeliğiniz geçici süre durdurulmuştur.Üyeliğinizin tamamen silinmemesi için lütfen rahatsızlık yaratmayın..
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |