Forumdan Yararlanmak İçin Önce ForumDestek.NET'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
|
|||||||
| Yeni Sunucular Sunucunuzu Burada Tanıtabilirsiniz.. |
& irc.karadenizlilersohbet.com &ForumDestek.NET Paylasim Platformu sitesindeki Yeni Sunucular - Sunucunuzu Burada Tanıtabilirsiniz.. kategorisi altındaki & irc.karadenizlilersohbet.com & isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Sunucu: irc.karadenizlilersohbet.com irc.karadenizlilersohbet.net
Toplam link sayisi:2 Sunucu sahibi: EmRaH & _MuHaMMeT_ Help founder: Alınacaktır Yönetim kadrosu: EmRaH & _MuHaMMeT_ Not: Net Admin & Root Admin & Services Admin & Sop & Hop & Aop & Dj alımlarımız olacaktır.İlgilenenlere duyurulur.. Sunucu hakkinda bilgilendirme: Değerli arkadaşlar öncelikle ,reyting kaygısını elinin tersiyle iten bir sunucu olduğumuzun, user sayısı artsın diye kanalda şuur yoksunu birtakım kişilerin ziyaretine açık OLMADIĞIMIZ gerçeğinin cümleleridir bu anlattıklarımız. Sizlerde takdir edersiniz ki bir sunucuda efendi olma vasfını taşıyan kişileri bulmak imkansızlara tekabül etmekte. İşte irc de ki bu açığı gidermek için sizlerin ziyaretine açılmış olan sunucumuzda, efendiliği prensip edinmiş siz değerli arkadaşlarımızla,"seviyeli sohbet"tanımını yaşamayı amaçLadığımız için sizlerleyiz. Değerli arkadaşlar sunucumuzun hedefleri belki de herkesin söylediği fakat gerçekleştirme kararlılığını gösteremediği üç kelimeden ibaret: SAYGI,SAMİMİYET,SEVİYE ... Bu yazdıklarımızı okuyan arkadaşların,"kimse yoğurdum kara demez" atasözüne olan inaçlarına saygı duymakla birlikte,davetli olduğunuz sunucumuzun, bu söze inat hizmet vermekte olduğunu ve olacağını gelin birlikte görelim,beraberce bi aile olalım. SayqıLar .. Görüşmek DileğiyLe İyi GünLer DiLeriz... [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] & [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] Ailesi Kullanıcı sayısı: 15 (Yönetim dahil olmak uzere) Forum Sayfamızada ilgilenen arkadaslarımızı beklerizz.Forum bolumumuzle ilgilenecek arkadaslar alınacaktır. İlgilenen arkadaslar EmRaH ve _MuHaMMeT_ nickli arkadasımızla irtibata gecebilir. irtibat adresi [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] sohbet odalarının Forum odasından ulasabilirler. Adres:[Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
19.11.2010
Üye No: 57
|
BaşarıLar diLerim..
|
|
|
|
|
|
#5 | |||||||||
|
•Bayan Üye
Üye No: 68
Rep Puanı : 2015
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ettigi Tesekkür: 395 304 Mesajina 401 Tesekkür Aldi ]Aktiflik: 76 / 767 |
hayırlı oLsun insallah başarıLı oLursunuz. :)
|
|||||||||
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sitemizde Yenimisiniz ? | Yardım Konuları |