Forumdan Yararlanmak İçin Önce ForumDestek.NET'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
|
|||||||
| Sunuculardaki Son Gelişmeler Sunuculardaki Son Haberler , Değişiklikler , Dedikodular Hepsini Burada Paylaşabilirsiniz |
irc.RadyoYakamoz.net & irc.incichat.comForumDestek.NET Paylasim Platformu sitesindeki Sunuculardaki Son Gelişmeler - Sunuculardaki Son Haberler , Değişiklikler , Dedikodular Hepsini Burada Paylaşabilirsiniz kategorisi altındaki irc.RadyoYakamoz.net & irc.incichat.com isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
irc.radyoyakamoz.net &irc.incichat.net İdeallerimiz doğrultusunda iyi bir yere gelmek istiyoruz sohbet ve radyo konusunda.Ve bu kadroylada kısa bir sonra geliceğimize inanıyorum. [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] & [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] Ben gerektiği zaman , en büyük hediyem olmak üzere Türk milletine canımı vereceğim... [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Üye No: 52
|
Teşekkür ederiz..
Ben gerektiği zaman , en büyük hediyem olmak üzere Türk milletine canımı vereceğim... [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Üye No: 63
Bulunduğu yer: Tokat/Erbaa 'da yaşıyorum. ''Şebinkarahisar/Giresun'' 'luyum
|
Başarılarınızın devamını dilerim.. ßy SeBiNLi ;)
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Üye No: 45
|
![]() Her Defasında Üstüne Basa Basa Söylüyorum.. Teşekkür Butonu Var! Görünüş Olarak Konulmamıs Bence.. KeyifLi ForumLar. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
19.11.2010
Üye No: 57
|
EkseL'e katıLıyorum..
|
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||
![]()
Üye No: 1536
Rep Puanı : 65
Rep Derecesi :
![]() Ettigi Tesekkür: 0 11 Mesajina 11 Tesekkür Aldi ![]() ]Aktiflik: 84 / 424 |
Başarılar ...!
:0331: ........DJ ADEM....... :0331: [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] İrc.Muhabbettr.Net:f10: |
|||||||||
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |