Forumdan Yararlanmak İçin Önce ForumDestek.NET'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
|
|||||||
| Yeni Sunucular Sunucunuzu Burada Tanıtabilirsiniz.. |
irc.SohbetStar.ComForumDestek.NET Paylasim Platformu sitesindeki Yeni Sunucular - Sunucunuzu Burada Tanıtabilirsiniz.. kategorisi altındaki irc.SohbetStar.Com isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
|||||||||||||||||||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Sunucu adı: [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...]- irc.SohbetStar.com
Sunucu Portları: 6667 Sunucu hakkında genel bilgiler: Sunucumuz 1.Haziranda Açılmıştır Sunucuya bağlı siteler: SohbetStar.Com -[Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] Yönetim kadrosu hakkında bilgi: ¤ Root Administrator : ***8226; XsounD ***8226; serci ¤ Network Administrator : ***8226; med_cezir ¤ Services Administrator : ***8226; Casper ***8226; YilmaS ***8226; murat ¤ Server Administrator : ***8226; KaSIRga ***8226; qamSe ***8226; LoLa ¤ IRC Operator : ***8226; bAy_dAmAr ***8226; Rose ----------------------------------------------------- ¤ Görev DağıLımLarı ¤ ----------------------------------------------------- ¤ Proje Üretim Ve SorumLu: ***8226; XsounD ***8226; serci ¤ Sunucu GeneL SorumLusu : ***8226; med_cezir ¤ Web SorumLusu & Script Coder : ***8226; Casper ¤ Sunucu GüvenLik SorumLusu : ***8226; YilmaS ¤ Sunucu KanaL - Nick SorumLusu : ***8226; murat ¤ Sunucu HeLp Departmanı : ***8226; XsounD ¤ Sunucu Radyo SorumLusu : ***8226; med_cezir ¤ Sunucu Oyun SorumLusu : ***8226; -------- ¤ IRC SorumLusu Ve Yardımcı OperatorLer : ***8226; qamSe ***8226; bAy_dAmAr ***8226; KaSIRga ***8226; Rose ***8226; LoLa Kullanıcı sayısı: 15- 20 kişi Geleceğe yönelik hedefleri: Sunucumuzun ileriye dönük hedefleri var.. ayrıca Forumumuzda mevcut olup sade bir mırc scriptimiz de var.. herşey huzurlu bir sohbet ortamı yaratmak adına.. |
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sitemizde Yenimisiniz ? | Yardım Konuları |