Forumdan Yararlanmak İçin Önce ForumDestek.NET'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
|
|||||||
| Sunucu Yetki / Görev Alımları Sunucunuza Yetkili mi Lazım , Link mi almak / vermek istiyorsunuz hepsini burada paylaşabilirsiniz. |
iRC.Webmakara.Net Yetkili Alımları.ForumDestek.NET Paylasim Platformu sitesindeki Sunucu Yetki / Görev Alımları - Sunucunuza Yetkili mi Lazım , Link mi almak / vermek istiyorsunuz hepsini burada paylaşabilirsiniz. kategorisi altındaki iRC.Webmakara.Net Yetkili Alımları. isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
- - - - © Görev Dağılımı ©
- - ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - - - - Web & Telnet SorumLusu : DeLiGeNnC & ByONDER- - - - -*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*- - - - - Sunucu SorumLusu : iSKeNDeR & DoSTuM_X- - - - -*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*- - - - - Forum SorumLusu : DeLiGeNnC- - - - -*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*- - - - - Radyo SorumLusu : Dj_ArZuMm_X- - - - -*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*- - - - - Help SorumLusu : EkSeL- - - - -*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*- - - - - Kanal & Nick SorumLusu : DepuTy- - - - -*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*- Gördüğünüz Gibi Kadromuz Kurulu Fakat Biz Yetkili Alımlarına Devam Ediyoruz.. İLETİŞİM : DeLiGeNnC@Hotmail.Com veya Huzun-prensi@hotmail.com KeyifLi ForumLar Konu ExeL tarafından (06-07-2009 Saat 12:18 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |||||||||
![]()
Üye No: 39
Rep Puanı : 90
Rep Derecesi :
![]() Ettigi Tesekkür: 33 15 Mesajina 16 Tesekkür Aldi ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 135 |
Forum Sayfamıza Online Süresi yüksek moderator Ve Adminler alınacaktır. görüşmeler için Pm Atınız.
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#5 | |||||||||
![]()
Rep Derecesi :
![]() Ettigi Tesekkür: 33 15 Mesajina 16 Tesekkür Aldi ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 135 |
Yeni Açtıgımız Vbulletin paylasım Forumuna Yetkili Alımlarımıza ßaşladık.. Tüm dostLarı Aramızda görmek İsteriz.. Hoş Forumlar.. DeLiGeNnC & DeRyA Konu ExeL tarafından (06-07-2009 Saat 12:16 AM ) değiştirilmiştir.. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||
![]()
Üye No: 33
Rep Puanı : 170
Rep Derecesi :
![]() ![]() Ettigi Tesekkür: 3 34 Mesajina 43 Tesekkür Aldi ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 309 |
Emrah Kardeşim Güzel Bir Çıkış Yaptıgınızı Düşünüyorum Umarım Hedeflerinize Ulaşırsınız Başarılarınızın Devamını Dilerim Allah Utandırmasın
[Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...][Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] |
|||||||||
|
|
|
|
|
#8 | |||||||||
![]()
Rep Derecesi :
Amin Arkadaslar Çıkış Yapmak değil de Yiğit Temeli Saglam Atıyoruz. Başarılı olmusuz olmamısız Sorun değil şimdilik.. En azından Herşeyin Temelini Öğreniyoruz.. En İyisini Öğrenip Bize YararLı olacagını düşündüğümüz Adımı Atacagız.. Bir Çok sunucu var Ama Geleceklerini Ne kadar düşünüyorlar karamsarım.. Biz düşünüyoruz o Yüzden ilerLeyen Zamanlarda asıl o Büyük Atılımı Yapacagımızı düşünüyorum.. İnşallah o Günleri Hep Birlikte Yaşarız :) Hoş F-Destek'ler..
DeLiGeNnC & DeRyA |
|||||||||
|
|
|
|
|
#9 | |||||||||
![]()
Üye No: 33
Rep Puanı : 170
Rep Derecesi :
![]() ![]() Ettigi Tesekkür: 3 34 Mesajina 43 Tesekkür Aldi ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 309 |
Haklısın Emrah Düşüncelerin Gerçekten Çok Güzel Ben iSe Ne Yaptıgımı Bile Bilmiyorum Askerden Önce Çok Daha İyi Durumdaydım Hiç Ayrılmadan 2 Sene Bi Sunucu da Bagımlı Kaldım Ama Orda Yaşadıklarımdan Sonra Düzen Tutturamadım Bakalım Ne Olacak Benim Bu Gidişim Bilemiyorum
[Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...][Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] |
|||||||||
|
|
|
|
|
#10 | |||||||||
![]()
Rep Derecesi :
Allah herkeze Hayırlısını Nasip eyLesin diyelim Hayırlısını Yaşayalım..
DeLiGeNnC & DeRyA |
|||||||||
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |