Forumdan Yararlanmak İçin Önce ForumDestek.NET'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
|
|||||||
| Röportajlar Irc / Web Dünyasının ve ForumDestek Ailesi İçinde Yer Alan Değerli ve Önemli İsimleriyle Yapılan Söyleşileri ve Röportajları Buradan Takip Edebilirsiniz. |
Jix'BaByForumDestek.NET Paylasim Platformu sitesindeki Röportajlar - Irc / Web Dünyasının ve ForumDestek Ailesi İçinde Yer Alan Değerli ve Önemli İsimleriyle Yapılan Söyleşileri ve Röportajları Buradan Takip Edebilirsiniz. kategorisi altındaki Jix'BaBy isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
<@dede> Merhaba Jix'BaBy , Nasılsınız?
<+Jix`BaBy> iim dede TşkrLer <+Jix`BaBy> Siz NasıLsınız ? <@dede> Teşkürler öncelikle bize zaman ayırıp röportaj yaptığınız için teşekürler . <+Jix`BaBy> ßen Tşkr Ederim.. <@dede> Dilerseniz sorularmıza geçelim? <+Jix`BaBy> Tabi memnuniyetLe <+Jix`BaBy> ßuyrun ? <dede> Jix`BaBy Forumdestekte en sevdiğiniz bölüm nedir? <Jix`BaBy> Müzik ve Video payLaşım <Jix`BaBy> EğLence meydanı <Jix`BaBy> aşk ve Sevgi <Jix`BaBy> : ) <dede> hım <dede> :) <Jix`BaBy> KüLtür ve Sanat <Jix`BaBy> ßukadar : ) <dede> teşekkürler <dede> diğer bir sorum sevdiğiniz sanatçı yada sanatçılar kimler? <Jix`BaBy> Emre Aydın Murat ßoz <Jix`BaBy> Serdar Ortaç <Jix`BaBy> Zara <Jix`BaBy> Feridun Düzağaç <Jix`BaBy> ßukadar <dede> Peki güzel seçimler :) <dede> Hangi takımlısınız ? <Jix`BaBy> Fenerßahçe <dede> Peki formumuzun en yaşlı kullanıcısı:) <Jix`BaBy> Tabiki ßen : ) <@dede> farklı bir sorum irc-d ile tanışmanız nasıl oldu onu öğrenebilirmiyiz? <+Jix`BaBy> ßir Arkadaşımın TavSiyeSi iLe <@dede> Nasıl tavsiye etti onu örenebilirmiyiz ? <+Jix`BaBy> SitresLi ßir Dönemde idim <+Jix`BaBy> Kafan DağıLır DeişikLik oLur Dedi <+Jix`BaBy> uyguLadım <+Jix`BaBy> Ama ßağımLıSı oLucam AkLımın ucundan ßiLe Gecmemişti <+Jix`BaBy> ( : <@dede> Stresi atmak için girdiniz ama bağımlısı oldunuz:) Güzel bir tanışmaymış:) <+Jix`BaBy> Ewt <+Jix`BaBy> ii GeLdi Gercekten <+Jix`BaBy> ßurada GüzeL arkadaşLıkLar kurdum <@dede> Peki kendinizi biraz açıklarmısınız neylerden hoşlanırsın,neseversiniz,hobileriniz v.b? <+Jix`BaBy> Hoş zamanLar Gecirdim <+Jix`BaBy> Gezmeyi Alışveriş yapmayı Severim Kitap okumayı Severim Ama kışın : ) <@dede> Her bayannın sevdiği şeyler yani alışveriş kitap:) <+Jix`BaBy> Aynen öyLe : ) <@dede> İlk sunucularınız hangileriydi nasıl başladı? <+Jix`BaBy> iLk SunuCu MircALem idi <+Jix`BaBy> oraSı ßüyük ßir Server oLduğu için <+Jix`BaBy> Sohbet zor oLuyordu <+Jix`BaBy> ßir kaç Arkadaşım oLdu <+Jix`BaBy> onLarLa Sohbet Ederdim özeL kanallarda <+Jix`BaBy> özeL ßir kanaL açmıştım <+Jix`BaBy> DeLi Adında : ) <@dede> Hımm sohbet burda kolay olduğu için burayı seçtiniz :) ben böyle anlıyom :) <+Jix`BaBy> yOk Hayır Tam öyLe DeiL <+Jix`BaBy> MircALem ßüyük ßir kanaL <+Jix`BaBy> iLk önceLeri <+Jix`BaBy> GüzeL ama çOk fazLa inSan TanıyoSun <+Jix`BaBy> onLar Seni Tanıyo <+Jix`BaBy> SevdikLerin SevmedikLerin ve SevmeyenLer oLuyo <+Jix`BaBy> ve FazLa ßaşın Ağrıyo zevk için Sitres atmak için Girdiğin yer <+Jix`BaBy> Sitres HaLine Dönüyo <+Jix`BaBy> Ara verdim Girmedim 6 ay feLan <+Jix`BaBy> SonraSında Gene <+Jix`BaBy> SanaLdan Tanıdığım arkadaşım <+Jix`BaBy> Server Açmış <+Jix`BaBy> Davet Etti <@dede> Hımm o arkadaşını tanıyormuyuz? <+Jix`BaBy> ve irc oLayını öğrendim küçük yerLerLe tanıştım <+Jix`BaBy> Tanıyo oLabiLirSiniz <@dede> Kimdir sorun olmazsa söyleyebilirmisiniz? <+Jix`BaBy> Nickini vermim : ) <@dede> Hımm oke:) <@dede> SSohbet.Netle tanışmanız nasıl oldu öğrenebilirmiyiz? <+Jix`BaBy> GoogLede irc KanaLLarına ßakarken Gözüme TakıLdı <+Jix`BaBy> ozamanLar <+Jix`BaBy> HiphopOrtami idi <+Jix`BaBy> iLgimi çekti Girdim <+Jix`BaBy> ( : <@dede> Hıım google ile yani hemen hemen benim tanışmam gibi:) <+Jix`BaBy> iLk NyRaX ve KoLeRa yı Tanıdım <+Jix`BaBy> ( : <+Jix`BaBy> GüzeL ßir ortamdı <+Jix`BaBy> inSanLarı Sıcaktı <+Jix`BaBy> YetkiLi oLanLar çOk ii iLgiLeniyordu <+Jix`BaBy> ßağLandım kaLdım ( : <@dede> Hımm anladım:) <+Jix`BaBy> Sohbeti hoş SeviyeLi <+Jix`BaBy> SıcakkanLı HepSi <+Jix`BaBy> AiLe Gibi oLduk : ) <@dede> Prensipleriniz nedir örenebilirmiyiz disiplinlimisinizdir? <+Jix`BaBy> Hangi konuLarda <@dede> İrc sohbet geyik v.b <+Jix`BaBy> ßu konu ßayaa ßi uzar yanLız : ) <@dede> Olsun uzasın:) <+Jix`BaBy> peki ŞöyLe KeStirme Cvp vereyim <+Jix`BaBy> ( : <@dede> Olur (: <+Jix`BaBy> DiSipLinLiyimDir :P <@dede> Güzel bir Röportaj oldu teşekür ederim Jix'BaBy :) <+Jix`BaBy> ßen Te$ekkür Ederim Dede : ) <@dede> Hayırlı geceler Jix'BaBy <+Jix`BaBy>sanada 04 Eylül 2010 02:40, Mübarek kadir gecesinin bu saatlerinde bizimle güzel bir soylesi yapan Jix`BaBy sonsuz teşekkürler. [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] :f47: [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] Konu dede tarafından (09-04-2010 Saat 02:57 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
•Admin
![]()
Üye No: 2
|
Güzel bir röportaj olmuş ;) teşekkür ederim [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...]
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
19.11.2010
Üye No: 57
|
dede benden önce davranmış ! :) güzeL bir söyLeşi oLmuş :)
|
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||
|
•Moderator
Üye No: 1107
Rep Puanı : 560
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ettigi Tesekkür: 35 89 Mesajina 110 Tesekkür Aldi ]Aktiflik: 57 / 570 |
güzel olmuş,teşekkürler :)
![]() Estek Köstek Forum Destek [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] |
|||||||||
|
|
|
|
|
#5 | |||||||||
![]()
Üye No: 1091
Rep Puanı : 1825
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ettigi Tesekkür: 22 124 Mesajina 363 Tesekkür Aldi ![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 36 / 360 |
teşekürler
[Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] :f47: [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] |
|||||||||
|
|
|
|
|
#6 |
|
•Özel Üye
Üye No: 118
|
Guzel bir soylesi olmus