Forumdan Yararlanmak İçin Önce ForumDestek.NET'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
|
|||||||
| Sunucu, Site Sahipleri & Yetkilileri Sunucu-Site Sahipleri & Yetkililer |
MaJeSTeForumDestek.NET Paylasim Platformu sitesindeki Sunucu, Site Sahipleri & Yetkilileri - Sunucu-Site Sahipleri & Yetkililer kategorisi altındaki MaJeSTe isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
AyrintiLi biLgi icin Lutfen Ssohbet.Net /whois MaJeSte :f48:
Hadi uyandir beni söyle gördügüm zamansiz bir düs mü? Hadi git, uzaklas, yokluguna inandir beni. Gerçekten yoruldum her buldugum yerde seni kaybetmekten. ©eSKi ToPRaK© Yazmaya Erinmeyesiniz Diye Bir Buton KoymusLar bi Tesekkur'u Cok Görme EMEĞE SAYGI LÜTFEN.. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |||||||||
![]()
Üye No: 117
Rep Puanı : 290
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Ettigi Tesekkür: 79 45 Mesajina 56 Tesekkür Aldi ]Aktiflik: 0 / 401 |
:D:D Ayrıntıları burda gormek istiyoruz belki. Oraya Girmeyenler Vardır Ben Gibi Ne Olcak Şimdi Ben Seni Burda tanımak istiyorum. :m10: :m10: :d ;)
Sevmek mi ömür boyunca? Yoksa Ayrılmak mı gerekince? |
|||||||||
|
|
|
|
|
#3 | |||||||||
|
•Bayan Üye
Üye No: 68
Rep Puanı : 2015
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ettigi Tesekkür: 395 304 Mesajina 401 Tesekkür Aldi ]Aktiflik: 76 / 767 |
çok zor sanırım ayrıntıLarı yazmak karaqül:f34:
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||
![]()
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Ettigi Tesekkür: 79 45 Mesajina 56 Tesekkür Aldi ]Aktiflik: 0 / 401 |
:D Burada yazmak daha kolay Orda Yazmaktansa, Burda kısa Bir bilgi vericek, orada Ben Hayatını Sorucam belki bu Daha zor Değilmi :m10::m10: Adını, Yaşını, Nerde Yaşadığını Yazsın Yeter bence :D ;)
|||||||||
|
|
|
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||||||
![]()
Üye No: 294
|
:D ne banami asiLiorsunuz :D ( Baska ayrinti gormek isteyen ) :D :D :m22:
Hadi uyandir beni söyle gördügüm zamansiz bir düs mü? Hadi git, uzaklas, yokluguna inandir beni. Gerçekten yoruldum her buldugum yerde seni kaybetmekten. ©eSKi ToPRaK©
Yazmaya Erinmeyesiniz Diye Bir Buton KoymusLar bi Tesekkur'u Cok Görme EMEĞE SAYGI LÜTFEN.. |
||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#6 | |||||||||
![]()
Rep Derecesi :
:D Sana Jix Asılsın, biz niye asılak ki (:
|||||||||
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sitemizde Yenimisiniz ? | Yardım Konuları |