Forumdan Yararlanmak İçin Önce ForumDestek.NET'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
|
|||||||
| Sunucu Yetki / Görev Alımları Sunucunuza Yetkili mi Lazım , Link mi almak / vermek istiyorsunuz hepsini burada paylaşabilirsiniz. |
Muhabbet.IN / TurkmIRC.Gen.TR / BombaBomba.Gen.TRForumDestek.NET Paylasim Platformu sitesindeki Sunucu Yetki / Görev Alımları - Sunucunuza Yetkili mi Lazım , Link mi almak / vermek istiyorsunuz hepsini burada paylaşabilirsiniz. kategorisi altındaki Muhabbet.IN / TurkmIRC.Gen.TR / BombaBomba.Gen.TR isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Muhabbet.IN
tekrardan Faaliyete Girmistir Sunucuda ; Global Kanal Yönetimi - Dj - Helper Alımları Hızla Devam Etmektedir .. ilgilenen Arkadaslar irc.Muhabbet.in Radyo icin : eXeLaNCe Help icin : DynamiC Global Kanal Yönetim icin : DeccaL - eXeLaNCe NickLeri ile irtißata Geceßilirler Saygılar .. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Üye No: 107
|
hayırlı olsun bol $ans.. ;)
****.A âmecancer // ***1082;***951;***945;***1085;***1084;***1108;***945;***951; ***54550; |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Üye No: 3
|
Aradığınızı bulursunuz inş..
Konu KoLerA tarafından (05-22-2009 Saat 05:43 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Üye No: 63
Bulunduğu yer: Tokat/Erbaa 'da yaşıyorum. ''Şebinkarahisar/Giresun'' 'luyum
|
Aradığınız görevlileri hayırlısıyla bulup yolunuzun açık olmasını temenni ederim..
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
***8226;IRCd Coder
Üye No: 35
|
Sunucumuz Günden Güne ßüyümektedir ßeyazency ve Ekißine ilgi alakalarından Dolayı Tesekürler ..
Konu eXeLaNCe tarafından (05-30-2009 Saat 06:01 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sitemizde Yenimisiniz ? | Yardım Konuları |