Forumdan Yararlanmak İçin Önce ForumDestek.NET'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
|
|||||||
| Sunuculardaki Son Gelişmeler Sunuculardaki Son Haberler , Değişiklikler , Dedikodular Hepsini Burada Paylaşabilirsiniz |
Mynet yönetim değiştiForumDestek.NET Paylasim Platformu sitesindeki Sunuculardaki Son Gelişmeler - Sunuculardaki Son Haberler , Değişiklikler , Dedikodular Hepsini Burada Paylaşabilirsiniz kategorisi altındaki Mynet yönetim değişti isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Başlıkların Birisi Gidiyor Birisi Geliyor Bu Adamlar Rekora Koşuyor Gerçekten Rekora. Yeni Yönetime Hayırlı Olsun. İnsansız Yönetileceğini Söylüyorlar Sizce Ne Kadar Etkili Olur ??
Sunucu Sorumlusu: - bLanX - - Ağ Yöneticisi: - Raiden eh ne diyelim hayırlı olsun :) |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
***8226;IRCd Coder
Üye No: 35
|
Raiden zaten wardı Hayırlı Olur umarm
Bir Senin Dilinin ' Seni Seviyorum' una, .En Zinde Haliyle, Hoş geldin Diyebilir Gônlûm .. ßy eXeLaNCe |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Üye No: 45
|
Suanda Mynet.Com'un Yönetim Lideri - Departman Sorumlusu : RoCKeR 'dir Kendisi ile yaptıgım Röportaj 'da Ses Getirecek Calısmaların Yapılacagını Belirterek Mynet Sohbet Kullanıcılarının Bir Nebze Olsun Yüzlerini Güldürdü Diyebiliriz.. Bildiğiniz üzere sürekli Yönetim Değiştiren Mynet Bu Sefer Galiba Kalıcı Yönetim Sağlayacak RoCKeR IRC Alemınde Takdir Ettiğim Nadir Kişilerden Biridir ve Kendisiyle Özel Görüşmemde Kulaga Hoş Gelen Yenilikler Yapacaklarını ve Web Düzenleme Planlarının Oldugunu Belirtti..
İlk Yenilikler Şunlar ; Eskiden Sunucu Adminlerinin Özelleri Kapalı Kalırdı, suanda artık User ile özel olarak ilgileniliyor ayrıca #OperHelp Kanalı Aktif Edilmiştir.. RoCKeR Bu İşi Yapar ;=) |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |