Forumdan Yararlanmak İçin Önce ForumDestek.NET'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
|
|||||||
| Sunucu, Site Sahipleri & Yetkilileri Sunucu-Site Sahipleri & Yetkililer |
neon'u Taniyalim..ForumDestek.NET Paylasim Platformu sitesindeki Sunucu, Site Sahipleri & Yetkilileri - Sunucu-Site Sahipleri & Yetkililer kategorisi altındaki neon'u Taniyalim.. isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Rumuz/Nick : neon / Sheytan
İsim : Baris Yaş : 23 Yaşadığım Şehir : Istanbul / B.evlér Görev Aldığım Sunucular : BitanemNET, MircindirNET, HaytaNET, YuzukChatORG, Kelebek, SuperOnlineCOM, dalNET, IRcORG(ve Alt Gruplari) Uzun zamandir girmiyorum sanirim bu kadardi :) İrc Hayatı Hakkında Bilgi : IRc hayatimdaki bilgi ilk kez abimin ofisine gittigimde Duz mIRC scriptlerle " slm, asl, iii , u?" herkes bu sekilde konusuyordu Oplar bile, cazip gelen neydi bilmiyorum.. Bundan 9 sene kadar önce ilk script'imi indirip Orada op olmus ve kendimi 4 sene tamamiyle kaptirmis icine girmistim.. Başarılarım / İdeallerim : Başarılarım, IRC hayatindaki başarılar yonetici oldugunuz yerdeki yonetimden memnunsa üyeler bu bir başarıdır. İdaeller ise tartisilamaz/sonu gelemez. Varsa Şuan Görev Aldığım Sunucu : Microsoft'n dedigi gibi.. TopSecret.. ' Bâkdâ îbrét âl yeré düsén yâprâga, O'da Tépédén Bâkârdî Tôprâgâ!.. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Üye No: 107
|
barı$ usta fenasın fena :) mircindir.net :p
****.A âmecancer // ***1082;***951;***945;***1085;***1084;***1108;***945;***951; ***54550; |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
•Admin
Üye No: 1
|
Alıntı:
|