Forumdan Yararlanmak İçin Önce ForumDestek.NET'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
|
|||||||
| Shell / Hosting Firma Tanıtımı Shell veya Hosting firmalarınızı bu bölümde kurallar doğrultusunda tanıtabilirsiniz.. |
Reseller Fiyatlari Akil Aliyor!ForumDestek.NET Paylasim Platformu sitesindeki Shell / Hosting Firma Tanıtımı - Shell veya Hosting firmalarınızı bu bölümde kurallar doğrultusunda tanıtabilirsiniz.. kategorisi altındaki Reseller Fiyatlari Akil Aliyor! isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
|||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Tanıtım: Reseller Fiyatlari Akil Aliyor!
Kategori: Reseller hosting paketi Platform: windows İşletim sistemi: 2003server Domain sayısı: 50 adet Bandwitch: 100 Gigabyte / ay Web alanı: 10 gb Email sayısı: 100 adet Özel nameserver: Var Fiyatlandırma Yıllık Fiyat: 60 tl Kurulum ücreti: 0 tl Anonymous FTP,İstatistik,SSH,Raw Log,Shell Access,Türkçe kontrol panel Panel türü: Plesk Haftalık Yedekleme Diğer özellikler Veritabanı: Mysql ASP + PHP + ColdFusion + CGI + SSL + Java Servlets + Shopping Cart + Store Builder + Email listesi + Frontpage destegi + Shockwave + Real Audio + Real Video + Ek bilgiler : Amacimiz ucuz ve kaliteli Hosting hizmeti vermek. 2 Yıllık Alımlarda 1 adet domain tescili ücretsizdir.. İletişim reseller@metinakar.com |
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Üye No: 478
|
Güzel teklif ;)
:m05: [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] :m05: |