Forumdan Yararlanmak İçin Önce ForumDestek.NET'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
|
|||||||
| Kampanyalar Firma sahiplerinin kampanyalarını duyaracağı bölümdür. |
Resellerde Kampanya - SirinHosting İnternet Ve Bilişim HizmetleriForumDestek.NET Paylasim Platformu sitesindeki Kampanyalar - Firma sahiplerinin kampanyalarını duyaracağı bölümdür. kategorisi altındaki Resellerde Kampanya - SirinHosting İnternet Ve Bilişim Hizmetleri isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Resellerde Kampanya
Kampanya Hem Windows Hem de Linux Sunucularımızda Geçerlidir. Fiyat Aylık 80 TL Yıllık 300 TL'dir. Genel özellikler 2 sunucu tipinde de aynıdır. -------------------------------------- Sınırsız Alan Sınırsız Trafik Sınırsız Alan Adı Barındırma Sınırsız FTP Sınırsız MySql veritabanı (Windows paketlerde Mysql de MsSql de sınırsızdır) Sınırsız Mail Sınırsız Pop3-Smtp Hesabı -------------------------------------- *Cpu oranı %12'dir. *File hosting yasaktır. *Yasal olmayan içeriklere, ***** warez vb içeriklere izin verilmemektedir. *Linux sunucu cPanel-Whm Windows sunucu Plesk panellidir. Homepage: [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] Destek Msn: destek@sirinhosting.com E-Mail: info@sirinhosting.com |
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Üye No: 478
|
Sınırsız mı :s Sınırsız Harddisk ve port çıktı da bizim mi haberimiz yok?
:m05: [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] :m05: |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Üye No: 294
|
Ne Yapiorduk BasariLar diLiorduk ;)
Hadi uyandir beni söyle gördügüm zamansiz bir düs mü? Hadi git, uzaklas, yokluguna inandir beni. Gerçekten yoruldum her buldugum yerde seni kaybetmekten. ©eSKi ToPRaK© Yazmaya Erinmeyesiniz Diye Bir Buton KoymusLar bi Tesekkur'u Cok Görme EMEĞE SAYGI LÜTFEN.. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Üye No: 845
|
hayırlı işler
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
ErdncGLTKN ![]()
Üye No: 310
|
hayırlı işler.
« Ger¢eklerîn gücünü bildiğim sürece, kaînatı bîle fethedebilirîm.. » ***8730; ***7710;or ***8730;endetta |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| hosting, sirinhosting |
| Seçenekler | |
| Stil | |