Forumdan Yararlanmak İçin Önce ForumDestek.NET'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
|
|||||||
| Sunucu, Site Sahipleri & Yetkilileri Sunucu-Site Sahipleri & Yetkililer |
Röportaj : PyrOForumDestek.NET Paylasim Platformu sitesindeki Sunucu, Site Sahipleri & Yetkilileri - Sunucu-Site Sahipleri & Yetkililer kategorisi altındaki Röportaj : PyrO isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
<Microsoft> Merhabalar PyrO Öncelikle bize vakit ayırdığınız için Forumdestek ailesi adına size teşekkür ederim..
<PyrO> Ben teşekkür ediyorum Microsoft. <Microsoft> Sizi bildiğim kadarıyla IRC ile ugraşan bir çok kişi tanıyordur. <Microsoft> Ama yine de tanımayan arkadaşlarımız için kendinizden biraz bahsedermisiniz. <PyrO> Hakan AYTEKİN - 07.05.1987 Trabzon Dogumluyum... <PyrO> Uludag Universitesi Bilgisayar Bölümü 2 Sınıf ogrenciyim <Microsoft> Uzun yıllardır bu piyasanın içindesiniz. <Microsoft> Ama sizinde bir başlangıç noktanız olmuştur. IRC ile tanışmanız ne zaman nasıl oldu biraz bahsedermisiniz. <PyrO> IRC ile tanışmam aslında biraz garip bi olaydı. <PyrO> 15 Yasında felandım herhalde <PyrO> Lideray diye internet Cafe Salonunda takılırdık <PyrO> Cafenin Sahibi Recep Abi Nicki Clear Bilgi.Edu.tr Services Admindi <PyrO> Beni bir Chat sayfasına Sokmasını rica etmist <PyrO> Beni bir Chat sayfasına Sokmasını rica etmistim <PyrO> Oda beni gorevli oldugu Bilgi.edu.tr Girmemi saglamıstı <PyrO> ve Bana PyrO Nickini Sifrelemiş <PyrO> oyle ufaktan ufaktan Takılmaya baslamıstım. <Microsoft> Hoş bir başlangıç oldugu konusunda sanırım okurlarımızda benimle aynı düşünce de olucaklar :) <PyrO> Eminim <PyrO> :) <Microsoft> Peki , PyrO ' nun asıl uzmanlık alanı ve bilinen IRC tecrübeleri nelerdir ? <Microsoft> Biz PyrO 'yu nerden tanıyor olabiliriz ? <PyrO> mIRC'e yoğunlaştığım dönemlerde #Help kanalınla çok yakından ilgileniyordum.. <PyrO> Hemen Hemen Coğu buyuk Sunucular Bulunmak üzere Help ekiblerinden bulundum diyebilirim <PyrO> Sonralar IRCD uzerinde yogunlastım <Microsoft> Sanırım 2000'li yılların başıydı degil mi ? <PyrO> Evet öyle <PyrO> Dedigim Gibi IRCD uzerınde yogunlastım ve kendimi ilerlettim <Microsoft> Ve daha sonra pozusyonunuz verdiginiz öz veri üzerine yükselmeye başladı <PyrO> Evet <PyrO> Bu öz veri ve yukseliş mIRCTR.Net Teknik Sorumlulugunu alarak IRCD uzerınde daha bir kapsamlı olarak calısmamı sagladı <Microsoft> Peki , bilinen hangi sunucularda görev aldıgınız hakkında okurlarımızı aydınlatabilirmisiniz. Hakan bey. <PyrO> mIRCTR.Net Teknik Departmanında <PyrO> Arkadasca.Net IRC Sorumlulugunu <PyrO> Muhabbet.in Teknik Sorumlulugu <PyrO> Muhabbet.Net Help founderligi <PyrO> mIRCturk.Com Help Departmanı <PyrO> Zurna.Net Help Departmanı <Microsoft> Gerçekten IRCD olayına önem veren bir çok sunucuda görev aldıgınızı görüyorum. <Microsoft> Peki , şu an ki IRCD durumu gidişatı kullanıcı potansiyeli ve gelecek hakkındaki düşüncelerinizi alabilirmiyim. <PyrO> Tabi , bir çok kamerali programlar mIRC'e olan ilgiyi azalttı <PyrO> Eskiden mIRC'te buluşan çiftler şimdi msnde kameralaşıp konuşuyorlar. <PyrO> mIRC`e Girmeye bile gerek duymuyorlar <PyrO> IRCd Durumunda düsüs var yani eskiye göre <PyrO> Tabi işini iyi yapan Sunucular var <PyrO> Bunları Göz arda edemeyiz <Microsoft> Bunun sizce mirc ortamındaki kullanıcı kalitesinin ve oluşan saldırıların etkisi sizce bahsedilen kadar büyükmüdür ? <PyrO> Tabikide <PyrO> Bir kanalı veya botu ele geçirmenin veya kullanılamaz hale getirmenin bir çok yolu mevcut. <PyrO> Bunlardan korunmanın en sağlıklı yolu ise bu saldırıların nasıl yapıldığı hakkında bilgiye sahip olmak <PyrO> Ne yazık ki bazı saldırıların önüne geçmek bazı durumlarda imkansız olabiliyor <PyrO> Bir Cok Saldırı tipleri mevcuttur <PyrO> Buda mIRC ortamındaki kullanıcıların rahatsız etmektedir <Microsoft> Ropörtajımızı bitirmeden önce ForumDestek.Net bünyesindeki okurlarımız için eklemek istedigin bir şey varmıydı Hakan bey. <PyrO> Forumdestek.Net oldukça iyi yerlere gelecegine inanıyorum , hızlı bir gelişim Saglarsa büyümeye dwm edicektir , yönetimdeki tüm arkadaşları kutluyorum.. Başarılar Diliyorum. <Microsoft> Zaman ayırıp röportajımıza katıldığınız için ben teşekkür derim. PyrO Sağ olun. <PyrO> Ben Teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Üye No: 3
|
Güzel bir roportaj olmuş.Her ikinizede tşkler.PyrO arkadaşımızın başarılarının devamını dileriz..
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Üye No: 63
Bulunduğu yer: Tokat/Erbaa 'da yaşıyorum. ''Şebinkarahisar/Giresun'' 'luyum
|
pyr0 'ya teşekkürler.. SeBinLi ;=)
|
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||
![]()
Üye No: 39
Rep Puanı : 90
Rep Derecesi :
![]() Ettigi Tesekkür: 33 15 Mesajina 16 Tesekkür Aldi ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 135 |
Kısa ßir Röportaj olmus Ama GüzeL olmus.. Hakkınızda Hayırlısı olsun PyrO..
DeLiGeNnC & DeRyA |
|||||||||
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Üye No: 45
|
PyrO Nickini Gördümde Tanısmak Nasip Olmadı [/B].. Kendisine Başarılar Dilerim