Forumdan Yararlanmak İçin Önce ForumDestek.NET'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
|
|||||||
| Yeni Arkadaşlarımız Foruma yeni katılan arkadaşlarımızın, bizlere sıcak bir merhaba diyebilecekleri bölüm. Hoş geldiniz |
<<SéLamun ALéyKum>>ForumDestek.NET Paylasim Platformu sitesindeki Yeni Arkadaşlarımız - Foruma yeni katılan arkadaşlarımızın, bizlere sıcak bir merhaba diyebilecekleri bölüm. Hoş geldiniz kategorisi altındaki <<SéLamun ALéyKum>> isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Selamlar.. HayırLı olsun Öncelikle. Ben Emrah Ankara'dan.. EkseL ve KoLeRa 2nın yüksek ısrarları Sonucu Geldim :) daha da gidemem kanımca :)
Hoş Forumlar.. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Üye No: 45
|
Hoş Geldin Abim :) Aleykum SéLam, Ay Laf Yu :D:D:D
|
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||
![]()
Üye No: 39
Rep Puanı : 90
Rep Derecesi :
![]() Ettigi Tesekkür: 33 15 Mesajina 16 Tesekkür Aldi ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 135 |
I Laf Yu Derken :) olem kanalda yapıyon ßurda ßari Yapma :) Hoş ßuldum :D
hoş ßulduk KoLeRa hanım :) harßi kolera gibisin :) İlacın yokmu Senin :) Konu DeLiGeNnC tarafından (05-20-2009 Saat 12:51 AM ) değiştirilmiştir.. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Yazık Yazık Emeklerime Yazık Sana Olan Emeklerime Yazık Konusmuyorum Seninle Hıh UYUS Abi :D:D:D
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Üye No: 63
Bulunduğu yer: Tokat/Erbaa 'da yaşıyorum. ''Şebinkarahisar/Giresun'' 'luyum
|
h.q Emrah dai hayırlı paylaşmlar (SaNaL_JoJuq) ;)
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Diyarbakır'dan Karpuz Söylemiştim Bekle Gelsinde Karpuz Keseriz mCx :)
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |