Forumdan Yararlanmak İçin Önce ForumDestek.NET'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
|
|||||||
| Yeni Arkadaşlarımız Foruma yeni katılan arkadaşlarımızın, bizlere sıcak bir merhaba diyebilecekleri bölüm. Hoş geldiniz |
sLm Im eXLove ;)ForumDestek.NET Paylasim Platformu sitesindeki Yeni Arkadaşlarımız - Foruma yeni katılan arkadaşlarımızın, bizlere sıcak bir merhaba diyebilecekleri bölüm. Hoş geldiniz kategorisi altındaki sLm Im eXLove ;) isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
mErb arKadaşLar buraya daha önceden kayıt olmuştum belki hatırlayanlarınız vardır miRc code yazmakla program yapmakla ugrasırım web tasarım falan sonra askerlik girince araya takılamadım tabi geçenlerde gezerken goog:Le da bakıym dedim böyle geldim tekrar şuanda askerdeyim sivasta bunlarda benden bi kaç kare :)
![]() ![]() Konu eXLove tarafından (08-22-2010 Saat 02:39 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |||||||||
|
•Moderator
Üye No: 1107
Rep Puanı : 560
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ettigi Tesekkür: 35 89 Mesajina 110 Tesekkür Aldi ]Aktiflik: 57 / 570 |
hayırlı teskereler...
![]() Estek Köstek Forum Destek [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] |
|||||||||
|
|
|
|
|
#4 |
|
•Admin
![]()
Üye No: 2
|
Hoşgeldin eXLove, Allah yardımcın olsun.
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
19.11.2010
Üye No: 57
|
HoşgeLdin exLove :) HayırLı teskereLer..
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sitemizde Yenimisiniz ? | Yardım Konuları |