Forumdan Yararlanmak İçin Önce ForumDestek.NET'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
|
|||||||
| Yeni Arkadaşlarımız Foruma yeni katılan arkadaşlarımızın, bizlere sıcak bir merhaba diyebilecekleri bölüm. Hoş geldiniz |
sLmm =)ForumDestek.NET Paylasim Platformu sitesindeki Yeni Arkadaşlarımız - Foruma yeni katılan arkadaşlarımızın, bizlere sıcak bir merhaba diyebilecekleri bölüm. Hoş geldiniz kategorisi altındaki sLmm =) isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
sLm ArkdsLar Ben Yeni Geldim Aranıza kIzIn1i'nin Arkdsym :o Umarım Burda Sıkı Dostluklar Edinirim Şimdiden TeşekkürLer =) |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
•Admin
![]()
Üye No: 2
|
Hoşgeldin, CanLı'CeseT iyi paylaşımlar ve eğlenceler :)
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
ErdncGLTKN ![]()
Üye No: 310
|
A.Selam, hoş geldin..
« Ger¢eklerîn gücünü bildiğim sürece, kaînatı bîle fethedebilirîm.. » ***8730; ***7710;or ***8730;endetta |
|
|
|
|
|
#6 |
|
ErdncGLTKN ![]()
Üye No: 310
|
Eğlenceli olur merak etme ;)
« Ger¢eklerîn gücünü bildiğim sürece, kaînatı bîle fethedebilirîm.. » ***8730; ***7710;or ***8730;endetta |
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||
![]()
Üye No: 171
Rep Puanı : 355
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() Ettigi Tesekkür: 17 46 Mesajina 69 Tesekkür Aldi ![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 349 |
a.SeLam ho$geLdiN..
ßélki Sandığın Kadar Ukala, ßélkidé Tahmin Êdémiyécéğin Kadar Mütévaziyim... Kimséyi Örnék Almam! Kimséyé Örnék Olmam! Eléştiri Dinlérim... Nasihat Dinlémém!! |
|||||||||
|
|
|
|
|
#10 | |||||||||
![]()
Üye No: 947
Rep Puanı : 25
Rep Derecesi :
![]() Ettigi Tesekkür: 2 3 Mesajina 3 Tesekkür Aldi ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 120 |
Hayatımın anLamı HosgeLdn muah ! .)
K***945;***1043;déŞ sıF***945;tınInd***945; ötéSinde bi***1043; yé***1043;***321;érdéSin K***945;***321;bimdé ba***1043;ın***945;n ték ge***1043;ÇékSin kIs***945; vé öZ he***1043;şéyimSin .) NeSquiK :l003: |
|||||||||
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sitemizde Yenimisiniz ? | Yardım Konuları |