Forumdan Yararlanmak İçin Önce ForumDestek.NET'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
|
|||||||
| Sunuculardaki Son Gelişmeler Sunuculardaki Son Haberler , Değişiklikler , Dedikodular Hepsini Burada Paylaşabilirsiniz |
SM-NET Help DepartmaniForumDestek.NET Paylasim Platformu sitesindeki Sunuculardaki Son Gelişmeler - Sunuculardaki Son Haberler , Değişiklikler , Dedikodular Hepsini Burada Paylaşabilirsiniz kategorisi altındaki SM-NET Help Departmani isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
|||||||||||||||||||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Help Founder ; Salus - OLderman
HelpManager ; OLderman HelpMaster ; Corpse Helpsop ; BesiktasLee - BraweHeart Helpsecure ; infernal - Scheat - EaSy Helpasistan ; Stskeep - uSta #HELP = * Unreal3.2.8.1. * ircservices-5.0.64 yardım kanalıdır. Not; Kanalda bekleme yapmak yasaktır. #Helpers = #Help kanal operatörlerinin bilgi alış/veriş yardım kanalıdır. #Eğitim = SohbetNET - #Help departmanı Genel eğitim projelerinin gerçekleştiği kanaldır + Helpoyun kanalıdır. #HelpEthos = Helper adaylarının ortak kanalıdır. Not; Bireysel eğitim bu kanalda verilmekte olup, eğitimi tamamlandıktan sonra HELP kadrosuna dahil edilir. #HelpCallows = Helperlerin eğitim kanalıdır. #Educator = Eğitmenlerin girdiği ortak kanaldır. #HelpQuery = Helperlerin özel eğitim aldığı ve sorgulandığı kanaldır. #helpmaster = #Help departmanı kurul(yönetim) kanalıdır. Not; Yapılan bütün çalışmalar, projeler, yenilikler ortak karar alınır ve hisse sistemi vardır. #mIRCHelp = mIRCScripting (Alias-Remote-Popups) yardım kanalıdır. #helplogs = SM-Help , eSystem ve HelpEthos botlarının bulunduğu ortak kanal. Kanal logları bu kanalda tutulur. #Sınav = IRCd-Services, genel ve bireysel olmak üzere sınavların yapıldığı kanaldır SM-Help = SohbetNET - #Help departmanı sistem botudur. Bütün takipler bot üzerinden yapılır. eSystem = Helpoyun ve ansiklopedi botudur. HelpEthos = TR'de bir ilk olup, eğitim + sorgu sistemidir. Birebir eğitmen vasfına sahip bir bottur. âydINLığâ òfkÈdir kArânLik öLümün rÊñgîdîR , kUsAr vE kUtSar öLümü...! |
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sitemizde Yenimisiniz ? | Yardım Konuları |