Forumdan Yararlanmak İçin Önce ForumDestek.NET'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
|
|||||||
| Sunuculardaki Son Gelişmeler Sunuculardaki Son Haberler , Değişiklikler , Dedikodular Hepsini Burada Paylaşabilirsiniz |
Sohbet.Gen.TR BilgilendirmeForumDestek.NET Paylasim Platformu sitesindeki Sunuculardaki Son Gelişmeler - Sunuculardaki Son Haberler , Değişiklikler , Dedikodular Hepsini Burada Paylaşabilirsiniz kategorisi altındaki Sohbet.Gen.TR Bilgilendirme isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Kendisini Sohbet.Net Eski Elemanlarından Jan Olarak Tanıtan ve Yonetim@sohbet.gen.tr Adresini Alarak, Kisilere Sohbet.Gen.TR Sunucunu Kiraladıgını Söyleyen Şahsa Hitaben Bu Konu Açılma Geregi Duyulmustur.
Gerek Sunucu Icerisinde Gerek Msn İletisim Yolu İle Onlarca Kisi Bu Konu Hakkında Bilgi Almak Icin Yönetici Arkadaslarımıza Sohbet.Gen.TR'nin Kiralandıgını, Yönetimin Tamamen Degisecegini vs. Türlü Yalanlara Inanıp Bizlere İletmistir. Diyecegimiz Şudur ki. Sohbet.Gen.TR Gerek Sunucu Olarak Gerek Kanalları Olarak Gerekse Yetkileri Hiç Bir Sekilde Kiralık ve Satılık Degildir. Adres Tarafımızdan Kapatılmıstır. Adı Gecen Arkadas Kendini Eglendirmeye Devam Edebilir. Anlayısınıza İnanarak Bu Bir Bilgilendirme Amaclıdır. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
***8226;IRCd Coder
Üye No: 35
|
bu tarz özentiler ile uğraşması can sıkıcı ..
Bir Senin Dilinin ' Seni Seviyorum' una, .En Zinde Haliyle, Hoş geldin Diyebilir Gônlûm .. ßy eXeLaNCe |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |