Forumdan Yararlanmak İçin Önce ForumDestek.NET'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
|
|||||||
| Unreal IRCd Sunucunuzda rastladığınız sorunlar, sorularınız ,modüller, merak ettikleriniz, paylaşımlarınız. |
sohbet.net m_ircops modulüForumDestek.NET Paylasim Platformu sitesindeki Unreal IRCd - Sunucunuzda rastladığınız sorunlar, sorularınız ,modüller, merak ettikleriniz, paylaşımlarınız. kategorisi altındaki sohbet.net m_ircops modulü isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Merhabalar FD Kullanicilari,
Sohbetnet in kullanmış olduğu ircops modulünü paylaşmak istedim, umarım işinize yarar :) [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...]
![]() |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Üye No: 294
|
Modul Hakkinda Biraz biLgi GuzeL oLurdu Bence.. Standart m_ircops moduLunden farki nedir?
Hadi uyandir beni söyle gördügüm zamansiz bir düs mü? Hadi git, uzaklas, yokluguna inandir beni. Gerçekten yoruldum her buldugum yerde seni kaybetmekten. ©eSKi ToPRaK© Yazmaya Erinmeyesiniz Diye Bir Buton KoymusLar bi Tesekkur'u Cok Görme EMEĞE SAYGI LÜTFEN.. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
•Admin
![]()
Üye No: 2
|
Alıntı:
Görüntü dışında pek bi farkı olduğunu söyleyemeyeceğim + olarak sadece helper arkadaşlarıda bu modulde görebilmeniz mevcuttur. :) ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||||||
![]()
Üye No: 294
|
O Zaman Şöyle Kucuk Bir Eklenti Yapabiliriz..
Servicesler Üzerinde Aksinin Olmasini Saglayacak Herhangi bir MODUL veya EDiT Yok iSe unrealircd.conf icerisinde modes-on-oper Kisminda varsa "h" mod'unu cikarip "-h" Gibi bir ekLenti Yaparsak -FD-NET- BeYaZeNCy - ( Ag Yoneticisi ) ( GeceKondu StyLa...!® ) [Helpop] Seklinde Gorunen Satirdan [Helpop]'u cikarabiliriz.. Yani Sunucu Yoneticilerinin Helpop oLarak Gorunmesini Engelleyebiliriz.. Hadi uyandir beni söyle gördügüm zamansiz bir düs mü? Hadi git, uzaklas, yokluguna inandir beni. Gerçekten yoruldum her buldugum yerde seni kaybetmekten. ©eSKi ToPRaK©
Yazmaya Erinmeyesiniz Diye Bir Buton KoymusLar bi Tesekkur'u Cok Görme EMEĞE SAYGI LÜTFEN.. |
||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Üye No: 845
|
Emeğinize sağlik tşk :p
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| editleri, ircops, kurulumu, modulu, m_ircops, services, servisleri, sohbet, sohbet.net, sohbetnet, unreal |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sitemizde Yenimisiniz ? | Yardım Konuları |