Forumdan Yararlanmak İçin Önce ForumDestek.NET'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
|
|||||||
| mIRC Script Sorunları mIRC Scripting ile ilgili sorunlarinizi bu bölümde belirtebilirsiniz |
Ssohbet.Com / ForumDestek.Net Script Hk.ForumDestek.NET Paylasim Platformu sitesindeki mIRC Script Sorunları - mIRC Scripting ile ilgili sorunlarinizi bu bölümde belirtebilirsiniz kategorisi altındaki Ssohbet.Com / ForumDestek.Net Script Hk. isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
MerhabaLar onceLikLe Hepimiz biLiyoruzki IRC kimimiz icin bir Tutku kimimiz icin bir Eglence kimimiz icinse bir meslek.. IRC ServerLarda iLetişim KurabiLmek için Çoğunluk Olarak hepimizinde yakından tanıdığı mIRC Programi kullanilmakta ve biLdiginiz uzere Ssohbet.Net'in de kendisine ait bir scripti var.
Kod:
www.ssohbet.net/sohbet.exe www.mirciyukle.com Gelelim asıl konuya.. Ssohbet Script'i YeniLemeyi Düşünüyoruz ve tahmin ediyorumki bu proje'de siz Forumdestek.Net KullanıcıLarıda katkıda bulunmak ister. Peki Nasıl Katkıda bulunabilirsiniz. ? Bir IRC Scriptte oLmasını Düşündüğünüz veya oLursa iyi oLur dediğini fikirLeriniz varsa hayata geçirelim veya kendi yapimiz oLan AddOn - DLL Yan ProgramLari bizimLe Paylaşabilirsiniz. Ve UnutmayaLımki Daimi Düşüncemiz oLan " Emeğe Saygı " prensipLerinin dışında hareket etmemeliyiz. Proje TamamLandığında Scriptte Yardımı ve Katkısı bulunan hiç kimse unutuLmayacak Yapımcı veya Yardımcı BölümLerinde SizLerede Yer VeriLecektir.. SaygıLarımLa MaJeSTe Bilgiler Paylaştıkça Çoğalır Ve Pekişir.. Hadi uyandir beni söyle gördügüm zamansiz bir düs mü? Hadi git, uzaklas, yokluguna inandir beni. Gerçekten yoruldum her buldugum yerde seni kaybetmekten. ©eSKi ToPRaK© Yazmaya Erinmeyesiniz Diye Bir Buton KoymusLar bi Tesekkur'u Cok Görme EMEĞE SAYGI LÜTFEN.. Konu MaJeSTe tarafından (10-25-2009 Saat 12:51 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |||||||||
![]()
Üye No: 117
Rep Puanı : 290
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Ettigi Tesekkür: 79 45 Mesajina 56 Tesekkür Aldi ]Aktiflik: 0 / 401 |
Bizde Saygıyla Anıyoruz Seni :D
Sevmek mi ömür boyunca? Yoksa Ayrılmak mı gerekince? |
|||||||||
|
|
|
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||||||
![]()
Üye No: 294
|
KaraqüL :m29:
Hadi uyandir beni söyle gördügüm zamansiz bir düs mü? Hadi git, uzaklas, yokluguna inandir beni. Gerçekten yoruldum her buldugum yerde seni kaybetmekten. ©eSKi ToPRaK©
Yazmaya Erinmeyesiniz Diye Bir Buton KoymusLar bi Tesekkur'u Cok Görme EMEĞE SAYGI LÜTFEN.. |
||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||
![]()
Üye No: 117
Rep Puanı : 290
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Ettigi Tesekkür: 79 45 Mesajina 56 Tesekkür Aldi ]Aktiflik: 0 / 401 |
Aa Çok Ayıp Hiç Yakıştıramadım Sana :D:D
Sevmek mi ömür boyunca? Yoksa Ayrılmak mı gerekince? |
|||||||||
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| addon, mirc, mirc de nasıl daha iyi kod yazarsınız?, mirc kodlama, mirc kodları, mirc script |
| Seçenekler | |
| Stil | |