Forumdan Yararlanmak İçin Önce ForumDestek.NET'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
|
|||||||
| Yeni Sunucular Sunucunuzu Burada Tanıtabilirsiniz.. |
TRmIRC Online!ForumDestek.NET Paylasim Platformu sitesindeki Yeni Sunucular - Sunucunuzu Burada Tanıtabilirsiniz.. kategorisi altındaki TRmIRC Online! isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
|||||||||||||||||||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
<> Sunucu adı: IRC.TRmIRC.Gen.TR
<> Açılış Tarihi : Yıllardır Online :) <> Toplam link sayisi : 17 <> Sunucu sahibi : Dragon <> Help founder : PietatLos <> Yönetim kadrosu : Proje Üretim : Dragon SSH/Tech Admin : Excalibur Departman Sorumlusu : EroiN & Mehmet ( ExeL ) Help Sorumlusu : PietatLos Global Kanallar Sorumlusu : Deatwawe Güvenlik Sorumlusu/mIRC Coder : GoLGe Radyo Sorumlusu : LeyLa Webmaster : Dragon & KraLice <> Sunucunuz hakkinda bilgilendirme: Sunucumuz'un Yönetim Kadrosu Bana Göre Cok Kaliteli ve Sağlam, Emin Adımlarla Yürüyoruz.. Son 1 Hafta İçinde 6 Aydır Verdiğimiz Emegin Karşılıgını Weblerimizden Alabiliyoruz. Buda Bizi Daha Cok Cesaretlendirdi, Kararlıyız! IRC Öldü Diyenlere İnat, İnadına TRmIRC! <> Kullanıcı sayısı: Sabit Olmasada 10-20 Arası Değişmektedir ( Yönetim Dışında ) <> Kısa ve uzun vadedeki hedefleri: Hedefimiz Belli, İstedigimiz Yerlere Yavas Yavas Geliyoruz.. Sunucumuza Yakısır Bir Tanıtım Yapmak İstedim :l02: Konu ExeL tarafından (02-24-2010 Saat 03:31 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sitemizde Yenimisiniz ? | Yardım Konuları |