Forumdan Yararlanmak İçin Önce ForumDestek.NET'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
|
|||||||
| Sunuculardaki Son Gelişmeler Sunuculardaki Son Haberler , Değişiklikler , Dedikodular Hepsini Burada Paylaşabilirsiniz |
WebMakara.neT Gelişmekte..ForumDestek.NET Paylasim Platformu sitesindeki Sunuculardaki Son Gelişmeler - Sunuculardaki Son Haberler , Değişiklikler , Dedikodular Hepsini Burada Paylaşabilirsiniz kategorisi altındaki WebMakara.neT Gelişmekte.. isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Herkeze Selamlar. Bundan 1 Yıl önce WebMakara.neT 'i Açtıgımda Hedeflerim Vardı.. Hedeflerimden Bir Çogunu Başardım ve Başarmaya da Devam etmekteyiz.. Bunlardan En Önemlisi Bir Çok Dost Arkadas Edindim. Hepsine Desteklerinden Sohbetlerinden Dolayı Teşekkür Ederim Öncelikle..
Ve Sunucumuzdaki Gelişmeleri Bir Başlık Altından Duyurmaya Başlayıp Bu konu Altından Devam ettirmektir Niyetim.. Herkeze Hedeflerine Yürüdükleri yolda ßaşarılar Dilerim.. 1 Yıl içerisinde ki Gelişmelerimiz ; 1-) WebMakara.neT Forum Sitemizi Actık. Tarih : 15 Haziran 2008 2-) KaranlikHayal.Com Sohbet Sunucusu Aglarımıza Dahil oldu. Sahibi : EkSeL 3-) Sohbetium.Com Sohbet sitemizi Actık. Web Tasarımı Ve İrc girişleri Aktif Hale Getirildi... Sohbet Kelimelerinde Kendini Büyütmek Hedefini koyduk. 4-) TT-Chat.Com Sohbet Sitemizi Actık. Web Tasarımı Ve İrc girişlerini Aktif Hale Getirdik... Chat , Ttnet sohbet , TTnet Chat , TTnet Sohbet Odaları v.s gibi Aramalarda zirvede , Zirveye Ortak olma Cabasında İlerliyor.. 5-) SibermiRC.oRg mirc , mirc indir , türkçe mirc aramalarında zirvede olma yolunda Emin Adımlarla ilerlemekte.. Pagerank Değeri Suan 4 Tür Ve yükselişine Devam Etmesini Temenni Ediyor o Yönde Calışmalarımızı Yapıyoruz.. 6-) Sunucumuza FLaxChat Sohbet Modulu ALınarak Tüm Web Sayfalarımız da Yayınlanmaya Başladı. 7-) 1 Yıllık kendi birikimim ve katılan Arkadaslarımızın da onayıyla Sunucumuzu büyütme Calışmalarına ßaşladık. ßunlar Dahilinde. WebMakara.neT & Sohbetium.Com Google Aramalarında Sohbet gir , Sohbette Sohbete , Sohbete gir kelimelerinde Zirvede.. KaranLıkHayaL.Com Sunucu Sitemiz : yukarıda ki kelimelere Ek olarak : chat adresleri Kelimesinde 1 sayfaya yükseldi. TT-Chat.Com Sunucu Sitemiz : ttnet sohbet , ttnet sohbet odaları ttnet chat odaları kelimelerinde 1. sayfaya yükselmiştir.. Aramıza Katılan ve görevlerine Başlayan Arkadaslarımız : iSKeNDeR = Forum Sorumlusu olarak Başladı Ve Devam Etmektedir.. ByONDER = Sibermirc.Org Web Sitesi ile Birlikte. Web Alanında. EkSeL = KaranLikhayaL.Com Sunucu Ve Web Sitesiyle Birlikte. OperHelp Sorumlusu Thr0b = Online-Oyuncu.Com sitesi ile Birlikte. Help SorumLusu. DoSTuM_X = Sunucu Sorumlusu olarak Başladı Devam Etmekte.. Dj_ArZuM = Radyo Sorumlusu olarak Başladı Devam Etmekte.. DepuTy = KanaL Nick Sorumlusu oLarak Başladı Devam etmekte.. VideoKorku.Com kardeş Sitemiz olarak Bünyemıze Katıldı.. Bu Zamana Kadar oluşan Başarılarımız Bu kadar. Dikkat Ederseniz User Sayımızı Hiç Vermedim. User diye Birşey Yok Çünki, Bize Dost Gerek dost Lazım her Gelen Arkadasımız ve Dostumuzdur.. Sunucumuza girdiğinizde Root=User Eşitliğini Görebilirsiniz.. Buda Kanıtımızdır. Bundan Sonra ki hedeflerimiz İse: Varolan potansiyelimizde kalmak değil taßi ki yeni dostlar Edinmek Onlara İRC dediğimiz Bu Ortama Bu Tutkuya kazandırmak. Akıllara kazınmıs olan İRC iyi değil Lekesini Ortadan kaldırmak. Ha Bunu ne Zamana Yaparız. Yapana Kadar devam edeceğiz İnşallah. ßu Zamana kadar Desteklerini Esrigemeyen, yanımızda Olan İsimlerini Anarak Bitiremeyeceğimiz Tüm dostlarımıza Tüm Destekcilerimize Teşekkürü ßen Kendi Adıma Ve sunucuda ki Arkadaslarım Adına Bir Borc Bilirim. WebMakara.neT Kendi Makaranı Sar! Sloganımız ile Bu yolumuzda Devam edeceğiz Bozmadan, Bozulmadan İnşallah da 30 yıLda Sürse o Hedefe Ulaşacagız.. Hakkımızda Hayırlısı olsun. Allah bizleri Utandırmasın.. Herkeze Hoş F-Destek'ler Dilerim.. WebMakara.neT Ailesi. DeLiGeNnC & DeRyA |
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Üye No: 45
|
'' Bu Zamana Kadar oluşan Başarılarımız Bu kadar. Dikkat Ederseniz User Sayımızı Hiç Vermedim. User diye Birşey Yok Çünki, Bize Dost Gerek dost Lazım her Gelen Arkadasımız ve Dostumuzdur.. Sunucumuza girdiğinizde Root=User Eşitliğini Görebilirsiniz.. Buda Kanıtımızdır. ''
Cok Doğru Dedin.. Er yada Geç Amacımıza Ulaşacagız İnşallah.. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Üye No: 45
|
Son GelişmeLer ;
Radyo Sorumlusu : LySsa Sohbet Kanalı Founder'i : PRoFeSSioNaL DepuTy & Kanka_Boys & Thr0b Nickli Arkadaslarımız Sunucuya Olan İlgisizliklerinden Dolayı Görevlerinden Alınmıslardır.. |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |