Forumdan Yararlanmak İçin Önce ForumDestek.NET'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
|
|||||||
| Sunuculardaki Son Gelişmeler Sunuculardaki Son Haberler , Değişiklikler , Dedikodular Hepsini Burada Paylaşabilirsiniz |
WwW.chatDenizi.neTForumDestek.NET Paylasim Platformu sitesindeki Sunuculardaki Son Gelişmeler - Sunuculardaki Son Haberler , Değişiklikler , Dedikodular Hepsini Burada Paylaşabilirsiniz kategorisi altındaki WwW.chatDenizi.neT isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
# Sunucu adı: irc.chatdenizi.net
# Sunucu baglanti Port'u:6667 # Toplam link sayisi:1 # Sunucu sahibi:BeN_BaRis # Yönetim kadrosu:KaaN , kotu_cocuk_ , es-es # Sunucunuz hakkinda bilgilendirme: Yaklaşık bir sene önce kapattığımız sunucumuzu yeni projelerle hayata geçirdik # Kullanıcı sayısı: şimdilik 10 # Kısa ve uzun vadedeki hedefleri: 25.05.2009 tarihinde yeniden hayata geçen sunucumuzda irc aleminin güzel yerlerinde olmak istiyoruz. Ben gerektiği zaman , en büyük hediyem olmak üzere Türk milletine canımı vereceğim... [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||
![]()
Üye No: 33
Rep Puanı : 170
Rep Derecesi :
![]() ![]() Ettigi Tesekkür: 3 34 Mesajina 43 Tesekkür Aldi ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 309 |
cHaRTaL Yeni Mekanın da Başarılar Dilerim Kardeşim Umarım İstediğiniz Yerlere Ulaşırsınız
[Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...][Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] |
|||||||||
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| chat, sohbet |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sitemizde Yenimisiniz ? | Yardım Konuları |