Forumdan Yararlanmak İçin Önce ForumDestek.NET'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
|
|||||||
| Sunucu Yetki / Görev Alımları Sunucunuza Yetkili mi Lazım , Link mi almak / vermek istiyorsunuz hepsini burada paylaşabilirsiniz. |
Www.Mircindirr.NetForumDestek.NET Paylasim Platformu sitesindeki Sunucu Yetki / Görev Alımları - Sunucunuza Yetkili mi Lazım , Link mi almak / vermek istiyorsunuz hepsini burada paylaşabilirsiniz. kategorisi altındaki Www.Mircindirr.Net isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
|||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Merhabalar Site Sakinleri
Domainim : [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] Site : Php Script Üzerine Kurulu Bir Sitedir İçerik Eklenebiliyor :) Irc Girişi : Irc.Mircindirr.net Google İndexi : 1850 Alexa : 9 milyonlarda :) Forum Adresi : [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] Mirc Scriptimizde Var İndirmek İçin Adres : [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] Kullanıcı Sayımız : 15-20 Sohbet Sunucumuza : Oper/admin Alimi Vardır Bilgi İçin Sunucumuza Gelip : Anticode /Spammer Nickleri İle Görüşebilirsiniz. Msn İletişim : Spammer@Sorf.Net Yönetim Kadromuz : - «« Sunucu Yönetim Kadrosu »» - - «« - - «« Sunucu Sahibi : Spammer - - «« Root Administrator : Anticode - - «« Network Administrator : BaSsounD,GizLiyaRa,BeNiAn - - «« Services Administrator : Diana - - «« Server Administrator : S3r3NaY - - «« Co Administrator : Raw,aLaturKa - - «« IRC Operator : HayaL - - «« Web Tasarım : Spammer - - «« Help SorumLusu :Raw - - «« Radyo SorumLusu :S3r3NaY - - «« IRC Sorumlusu : Mircindirr.Net Yönetimi Oturmus bir kadromuz wardir user sıkıntımızda yoktur sitemiz googlede bir haydi hizli ilerliyor sizde gelin katılın Bekleriz Alimlarimiz vardir .. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
19.11.2010
Üye No: 57
|
HayırLı oLsun..BaşarıLar