Forumdan Yararlanmak İçin Önce ForumDestek.NET'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
|
|||||||
| Yeni Sunucular Sunucunuzu Burada Tanıtabilirsiniz.. |
Www.SaFKarFm.Com & İrC.SaFKarfm.ComForumDestek.NET Paylasim Platformu sitesindeki Yeni Sunucular - Sunucunuzu Burada Tanıtabilirsiniz.. kategorisi altındaki Www.SaFKarFm.Com & İrC.SaFKarfm.Com isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
<> Sunucu adı: İrc.SaFKarFm.Com
<> Açılış Tarihi: o1.11.2oo9 <> Toplam link sayisi: Yok <> Sunucu sahibi: SeckiN <> Help founder:Yok <> Yönetim kadrosu:Yok <> Sunucunuz hakkinda bilgilendirme:Sunucumda AegiS Kendim EditLenmiş Son Derece Koruma ßir ßot Vardır.. Sunucumun %100 Garanti Veriyorum saLdırı Vs aLmayacaqıma Dair.. <> Kullanıcı sayısı: 9 <> Kısa ve uzun vadedeki hedefleri: Sunucunuz hakkinda bilgilendirme[/COLOR]:Sadece Diyeceqim Şuqi. Hanehazırda Sunucumu ne ßir Numara Ne IRCD ßir Numara oLma qißi ßi DüşünCem Yoktur.. Düzen Ve Huzur oLsun ßaşka ßir ßeqLentim yoktur. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
***8226;IRCd Coder
Üye No: 35
|
hedeflerin güzel umarm istediğin olur ..
Bir Senin Dilinin ' Seni Seviyorum' una, .En Zinde Haliyle, Hoş geldin Diyebilir Gônlûm .. ßy eXeLaNCe |
|
|
|
|
|
#5 | |||||||||
![]()
Üye No: 117
Rep Puanı : 290
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Ettigi Tesekkür: 79 45 Mesajina 56 Tesekkür Aldi ]Aktiflik: 0 / 401 |
Hayırlı Olsun, iyi Calışmalar Dilerim..
Sevmek mi ömür boyunca? Yoksa Ayrılmak mı gerekince? |
|||||||||
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sitemizde Yenimisiniz ? | Yardım Konuları |