Forumdan Yararlanmak İçin Önce ForumDestek.NET'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
|
|||||||
| mIRC Script Tanıtımları mIRC Scriptlerinizi özellikleri ile kurallar dahilinde tanıtabileceğiniz bir bölüm.. |
Yakamoz ScriptForumDestek.NET Paylasim Platformu sitesindeki mIRC Script Tanıtımları - mIRC Scriptlerinizi özellikleri ile kurallar dahilinde tanıtabileceğiniz bir bölüm.. kategorisi altındaki Yakamoz Script isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
IÇINDEKILER:
Admin Komutları İrcop Komutları Güzel Sözler Oyunlar Vs.. Vs.. Bir Adminin Kullanabilecegi Bir Script Kendime Göre Tasarım Yaptırdım Ve Sizlerin de Memnun Kalacagına İnanıyorum Script Yapımcısı By.KaRa-BeLa [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...][Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |