Forumdan Yararlanmak İçin Önce ForumDestek.NET'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
|
|||||||
| mIRC Script Tanıtımları mIRC Scriptlerinizi özellikleri ile kurallar dahilinde tanıtabileceğiniz bir bölüm.. |
Zurna.Net Helper Script INDIR.ForumDestek.NET Paylasim Platformu sitesindeki mIRC Script Tanıtımları - mIRC Scriptlerinizi özellikleri ile kurallar dahilinde tanıtabileceğiniz bir bölüm.. kategorisi altındaki Zurna.Net Helper Script INDIR. isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Script ismi: Z-Net Helper Script 2007
Script Yapımcısı: FromHell Script özellikleri: Açılış menüsü, log tutucu/gösterici addon, kanal güvenlik/koruma addonları, away menüsü, karaliste addonu, mIRC radyo, günlük burç yorumcusu, mIRC sözlük, kişi pencere uyarıcısı, IRC trojan remover ve zengin helper menüsü. --- Script'in screen'larını ekteki winRAR dosyasından temin edebilirsiniz. --- Addonlarını/kodlarını kullandığım arkadaşlara(SeRDaR406, McKruGer, DefauLt ve xXx) sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. --- ÖNEMLİ NOT: Bu script, 2007 yılında tarafımca yapılmıştır. Şuan ki Z-Net #help yönetimi ile uzaktan yakından bir alakası yoktur. #Help kanalı Mohikan yönetimindeyken, benden bu script'in yapılmasını istedi. Ben de script'i yaptım fakat tamamlanmadan Mohikan, #help yönetimini bıraktı. Ben de script'i tamamladım fakat yayınlamadım. Arşivimde saklamayı tercih ediyordum fakat xXx arkadaşımın önerisiyle İLK OLARAK burada, IRCForum ailesi ile paylaşıyorum. Olumsuz yorumlarını mutlaka bekliyorum. (Olumlu yorum yapacaklar post kasmasınlar, "teşekkürler butonu" olumlu yorumları belirtmek için kullanılmaktadır.) [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] RizeLi MekansızLaR |
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Üye No: 845
|
eMeğine sağLik tşkler
|
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||
|
•Moderator
Üye No: 1107
Rep Puanı : 560
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ettigi Tesekkür: 35 89 Mesajina 110 Tesekkür Aldi ]Aktiflik: 57 / 570 |
bildiğim kadarıyla zurna.net gibi tanınmış sunucular kendi scriptleri üretirler,dışardanhazır bir,iki şey alır.izni alındımı,yinede eline koluna sağlık.
![]() Estek Köstek Forum Destek [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] |
|||||||||
|
|
|
|
|
#5 | |||||||||
![]()
Üye No: 1091
Rep Puanı : 1825
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ettigi Tesekkür: 22 124 Mesajina 363 Tesekkür Aldi ![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 36 / 360 |
Güzel paylaşım
[Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] :f47: [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] |
|||||||||
|
|
|
|
|
#6 | |||||||||
![]()
Üye No: 190
Rep Puanı : 15
Rep Derecesi :
![]() Ettigi Tesekkür: 0 1 Mesajina 1 Tesekkür Aldi ]Aktiflik: 0 / 31 |
serdar varSA iyidir bakmadım ama güzell DLL ler yazmıştır diğerleride iyidir code konusunda bu scripti sen mi yaptın daha önce görmedim seni ben hiç :S
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||
![]()
Üye No: 1091
Rep Puanı : 1825
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ettigi Tesekkür: 22 124 Mesajina 363 Tesekkür Aldi ![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 36 / 360 |
güzel pylaşım
[Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] :f47: [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] |
|||||||||
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |